Παντρεύτηκε η Γκουίνεθ Πάλτροου!

11.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρότυπο άνδρα και σωστό παλικάρι αποδεικνύεται ο Κρις Μάρτιν, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Γκουίνεθ Πάλτροου,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρότυπο άνδρα και σωστό παλικάρι αποδεικνύεται ο Κρις Μάρτιν, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Γκουίνεθ Πάλτροου, αποκατέστησε την αγαπημένη του εν μία νυκτί και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ευτυχισμένο ζεύγος αιφνιδίασε τους πάντες και δη τα παπαράτσι της Αμερικής, τα οποία αν και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή προκειμένου να τραβήξουν αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πολύ προσωπικές στιγμές τους, έχασαν το καλύτερο...τον γάμο!

Το μυστήριο, λοιπόν, έγινε το περασμένο Σάββατο σε ράντσο της Σάντα Μπάρμπαρα. Και μη νομίζεις πως πρόκειται για ένα οποιοδήποτε ράντσο. Εκεί σκόπευαν να παντρευτούν ο Μπεν Αφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ (αν δεν είχε ακυρώσει ο πρώτος τον γάμο), ενώ στο ίδιο μέρος ενώθηκαν εις σάρκα μία ο Τζον Κένεντι με την Τζάκι και η Βίβιαν Λι με τον Λόρενς Ολίβιε. Μέρος με ιστορία και αναμνήσεις, αλλά μεταξύ μας δεν το κόβω και τόσο γουρλίδικο. Τέλος πάντων. Η τελετή ήτο σεμνή και σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ το ζευγάρι έμεινε στο ράντσο για μία μόνο βραδιά.

Βλέπεις πρόκειται για δύο πολυάσχολα παιδιά, των οποίων οι υποχρεώσεις, ελέω μωρού, έχουν αυξηθεί περισσότερο. Περισσότερες λεπτομέρειες από τη μοναδική μέρα των νεόνυμφων δε μάθαμε και δε νομίζω πως θα μάθουμε σύντομα, καθότι ο Μάρτιν (κυρίως) θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις στιγμές αυτές. Dear Κρις και ο Ντέμης (You Know Nikolaidis;) επιθυμούσε το ίδιο, όμως, μέχρι να πραγματοποιηθεί το μυστήριο και να περάσει το γλέντι, εδώ στην Ελλάδα έγινε της μουρλής το πανηγύρι. Εσείς, μου λέτε πως καταφέρατε να παντρευτείτε τη διάσημη Γκουίνεθ και να μην το πάρει πρέφα κανείς; Μόνο λίγες μέρες μετά, ο εκπρόσωπος σας επιβεβαίωσε το γεγονός: "Ο Κρις Μάρτιν και η Γκουίνεθ Πάλτροου παντρεύτηκαν το Σάββατο"!

Εύγε σας και στα δικά μας οι ελεύθερες, αλλά.....με νταβαντούρι μεγάλο!