"Αν πας στην άλλη, θα σου σπάσω το κεφάλι"!

29.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της Πέγκυς Ζήνα αποπειράθηκε να πλησιάσει η Έλλη Κοκκίνου, με αποτέλεσμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της Πέγκυς Ζήνα αποπειράθηκε να πλησιάσει η Έλλη Κοκκίνου, με αποτέλεσμα η πρώτη να γίνει έξω φρενών. Όταν, δε, λέμε "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα" εννοούμε τον σύντροφο της αοιδούς, Γιώργο Λύρα ο οποίος στην πιάτσα εκτός από "αγαπημένος της Ζήνα" είναι γνωστός και ως καλλιτεχνικός μάνατζερ. Η προσέγγιση της Κοκκίνου δεν ήταν πονηρού τύπου, δεν της γυάλισε δηλαδή ξαφνικά ο Λύρας και είπε "Α, να ένας λεβέντης άντρας προς κατάκτηση". Οι προθέσεις της ήταν καθαρά επαγγελματικές, αφού ήθελε να γίνει και δικός της μάνατζερ.

Αυτό ήταν που δεν άρεσε στην Πέγκυ, η οποία θέλει τη αποκλειστικότητα του καλού της. Σύντροφός της είναι, σε όποια θέλει τον...δανείζει. Κάτι άλλο που επίσης εξόργισε την αοιδό ήταν ο τρόπος που η συνάδελφός της προσέγγιζε τον Λύρα. Το έκανε με πλάγιο τρόπο κι όχι όπως θα έπραττε φίλη. Έτσι, για να μην τα πολυλογώ, διεμήνυσε στην Κοκκίνου να μείνει με την όρεξη γιατί δεν αστειεύεται.

Μπρρρρρ......