Η Πενέλοπε παράτησε τον Τομ;

29.03.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι και τώρα καίει τα σεντόνια κι εξορκίζει τρία χρόνια. Ο λόγος για την Πενέλοπε Κρουζ, η οποία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι και τώρα καίει τα σεντόνια κι εξορκίζει τρία χρόνια. Ο λόγος για την Πενέλοπε Κρουζ, η οποία αν πιστέψουμε τα όσα κυκλοφορούν γύρω από το χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ, αυτή είναι που "έφταιγε" για το τέλος του δεσμού τους. Κι αυτό διότι η Ισπανίδα επέστρεψε στην παλιά προσφιλή της συνήθεια: να ερωτεύεται τους συμπρωταγωνιστές της!

Έτσι σχετίστηκε με τον Τομ κι έτσι όπως όλα δείχνουν σχετίστηκε με τον Μάθιου Μακ Κόναχι. Με τον 35χρονο ηθοποιό συμπρωταγωνιστούν σε μία νέα ταινία, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται στο Μαρόκο. Λίγο το γεγονός ότι βρίσκονταν σε ένα εξωτικό μα συνάμα ερωτικό μέρος, λίγο τα προβλήματα της Πενέλοπε με τον Τομ, λίγο το "βίτσιο" της να συναναστρέφεται με τους συμπρωταγωνιστές τους, ήρθε το γλυκό κι έδεσε. Ένα άλλο γεγονός που επίσης τους έφερε πολύ κοντά ήταν η αρρώστια του πατέρας της Πενέλοπε.

Η περιπέτεια της υγείας του συγκλόνισε την ηθοποιό, η οποία βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Μακ Κόναχι. Μάλιστα. Πάντως, αν ισχύει ο νέος δεσμός της Πενέλοπε μπορούμε να πούμε πως η κοπέλα σημείωσε θεαματική βελτίωση στο γούστο της. Ο νέος είναι ωραίος, ψηλός, ξανθός και από τους περιζήτητους εργένηδες στο Χόλιγουντ. Α και δεν είναι Σαϊεντολόγος!