Ο Λάκης δεν ξεχνά!

05.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα μέτωπα που ανοίγει (ή του ανοίγουν) ο Λάκης Λαζόπουλος δεν τα ξεχνάει και για του λόγου το αληθές, στην παράσταση του «Ο Βιοπαλαιστής της στέγης» δεν παραλείπει να αναφερθεί στην all time classic
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα μέτωπα που ανοίγει (ή του ανοίγουν) ο Λάκης Λαζόπουλος δεν τα ξεχνάει και για του λόγου το αληθές, στην παράσταση του «Ο Βιοπαλαιστής της στέγης» δεν παραλείπει να αναφερθεί στην all time classic «λατρεμένη» του Μιμή Ντενίση, στον άλλο «λατρεμένο» του Αλέξη Κούγια, αλλά και την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η Τζούλια είναι τελευταία «είσοδος» στη λίστα του Λάκη κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, διότι το μοντέλο/τραγουδίστρια/ηθοποιός κτλ απαντάει κάθε φορά στον Λαζόπουλο με το ίδιο νόμισμα.

Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, τη φαρμακερή ατάκα της Αλεξανδράτου για τον Λάκη πριν ένα μήνα; «Στην εκπομπή του κοροϊδεύει τους ομοφυλόφιλους, ποιος το απόλυτο αρσενικό» είπε τότε στο δελτίο του Star. Αυτή τη φορά είναι σειρά του Λαζόπουλου να ασχοληθεί με την περίπτωση της κι επειδή το «Αλ Τσαντίρι» προσωρινά μας... τελείωσε, το κάνει μέσα από τη θεατρική του παράσταση. Και είναι αλήθεια πως είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Σε ένα νούμερο είναι με έναν φίλο του στην Ψαρού και σχολιάζουν τους κοσμικούς που βλέπουνε. Σε κάποια στιγμή ο φίλος του τού λέει: «Την βλέπεις εκείνη την βίζιτα» και ο Λάκης απαντάει «Και της είπα εγώ καλύτερα να σφουγγαρίζει παρά να τραγουδάει». Όνομα δεν είπε, να μην τον πάρουμε τον άνθρωπο στο λαιμό μας, αλλά με μία μικρή σύνδεση των λεγόμενων του (από το Τσαντίρι είχε σχολιάσει την Αλεξανδράτου που κυλιόταν στο πάτωμα/σκηνή ότι καλύτερα να σφουγγαρίζει παρά να τραγουδάει) καταλαβαίνουμε τι κάνει... νιάου νιάου στα κεραμίδια! Τώρα, δεν απομένει η Τζούλια να πιάσει το υπονοούμενο και να έχουμε ένα νέο γύρο δηλώσεων. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά η εν λόγω τα λέει πολύ χαριτωμένα!