Ξου βρομιάρηδες!

19.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όταν δεν έχεις δουλειά να κάνεις κάθεσαι και βρίσκεις ποιοι είναι οι πιο βρομιάρηδες του Χόλιγουντ και τους κάνεις βούκινο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Όταν δεν έχεις δουλειά να κάνεις κάθεσαι και βρίσκεις ποιοι είναι οι πιο βρομιάρηδες του Χόλιγουντ και τους κάνεις βούκινο. Βέβαια, δε φταις εσύ αν κάποιοι δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με το σαπούνι, όμως, αν δεν υπήρχε ο Σουηδός ειδικός της showbiz, Mikael Jagerbrand, δε θα μαθαίναμε ποτέ πως ο Μπραντ Πιτ είναι τσακωμένος με το αποσμητικό. Μες στην μπόχα σου λέει είναι ο Μπραντ, που ο εν λόγω Σουηδός απορεί πως τον αντέχει η Τζένιφερ Ανιστον. Λες γι αυτό να βολεύουν οι φούστες τον Πιτ; Θα μπορεί να αερίζει την μπόχα; Τς, τς κομμάτι κουλό μου φαίνεται.

Ασε το κουτσομπολιό που κυκλοφορεί για τον Πιτ. Στη διάρκεια των γυρισμάτων της Τροίας, λίγο η ζέστη, πολύς ο ιδρώτας, λίγο η απλυσιά, ήρθε η μασχάλη του Μπραντ και έζεχνε. Αντί, όμως, να αγοράσει αποσμητικό, αγόρασε μία καινούργια μπλούζα αξίας 3 χιλιάδων εξακοσίων δολαρίων. Μεταξύ μας, χαζό μου φαίνεται το κους κους, διότι αν όντως είναι τόσο βρομύλος και το πάει έτσι, σύντομα θα χρεοκοπήσει!

Γενικά, το Χόλιγουντ μυρίζει και ιδού οι 10 πιο "βρωμεροί" σταρ:
1. Brad Pitt
2. Russell Crowe
3. Hayden Christensen
4. David Bowie
5. Courtney Cox
6. Robin Williams
7. Christina Aguilera
8. Cameron Diaz
9. Metallica
10. Bob Dylan


Δήμητρα Ζάρκου