Μήπως είναι δίδυμη της Βανδή;

08.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν έκοψε η Δέσποινα Βανδή το κοντό καρέ, με την πρώτη ματιά έλεγες ότι είναι? «Βικτόρια Μπέκαμ δύο χρόνια πριν». Τώρα, όμως, που η Δέσποινα έκοψε ακόμη πιο κοντό το μαλλί της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν έκοψε η Δέσποινα Βανδή το κοντό καρέ, με την πρώτη ματιά έλεγες ότι είναι... «Βικτόρια Μπέκαμ δύο χρόνια πριν». Τώρα, όμως, που η Δέσποινα έκοψε ακόμη πιο κοντό το μαλλί της - και είναι σχεδόν αγορίστικο - με βεβαιότητα λες ότι είναι... «Μία Βικτόρια Μπέκαμ του σήμερα». Μη σου πω και Κέιτι Χολμς, αφού και η κυρία Τομ Κρουζ ακολούθησε πιστά το κούρεμα της Βικτόρια.

Αυτό πάλι; Ότι το καχεκτικό του Μπέκαμ θα δημιουργούσε μόδα και θα την ακολουθούσαν με τρέλα πολλές διάσημες και μη, μήτε που το πίστευα. Τέλος πάντων. Ας επανέλθω στα της Βανδή, η οποία πια είναι τάλε κουάλε η σύζυγος του Ντέιβιντ. Για να καταλάβεις, έχουμε κιόλας ξεχάσει ότι κάποτε παλιά θύμιζε - σε αρκετούς - Άννα Βίσση. Έχεις ακούσει κανένα να μιλάει για ομοιότητα με την «Απόλυτη»; Πάνε εκείνα τα χρόνια.

Η Βανδή μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων βρέθηκε μετά από πολύ καιρό στην Κύπρο για συναυλία κι έχω να σου πω ότι είχε πολύ κόσμο. Τίγκα το στάδιο και όχι οι Κύπριοι δεν την μπέρδεψαν με την Μπέκαμ και πήγαν να την ακούσουν από κοντά. Γιατί μπορεί η Βικτόρια να είναι μπροστά στη μόδα, όμως, στο τραγούδι η Δέσποινα είναι ακόμη πιο μπροστά. Ααα. Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.