Η Θώδη "έφαγε" την Μενεγάκη!

08.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα τελευταία δέκα με δεκαπέντε χρόνια οι διευθυντές προγράμματος των καναλιών προσπαθούσαν να βρουν τους καλύτερους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο Ελένη Μενεγάκη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα τελευταία δέκα με δεκαπέντε χρόνια οι διευθυντές προγράμματος των καναλιών προσπαθούσαν να βρουν τους καλύτερους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο Ελένη Μενεγάκη. Βρε τι Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλο έβαλαν. Τι Ρούλα Κορομηλά και Ελεονώρα Μελέτη. Τι Γρηγόρη Αρναούτογλου και Μαριέττα Χρουσαλά, τίποτα δεν κατάφερναν. Η Ελένη παρέμενε ακούνητη στο «θρόνο» της και πια όλοι το έχουν πάρει απόφαση... Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τη «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης»!

Κανείς;;;; Χα, κούνια που μας κούναγε και μας ταρακούναγε! Μία, μόνο μία είναι εκείνη που όχι μόνο μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με την Μενεγάκη, αλλά να την «φάει» κιόλας με συνοπτικές διαδικασίες. Και αυτή είναι η... Έφη Θώδη! Ω ναι αγαπημένε μου. Και για του λόγου το αληθές, ρίξε μια ματιά στα αποτελέσματα του γκάλοπ που έκανε η «Πρωινή Μελέτη». Στην ερώτηση «Ποια προτιμάτε: Μενεγάκη ή Θώδη» το 63% των τηλεθεατών ψήφισε δαγκωτό Θώδη!

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι η εν λόγω έχει μεγαλύτερο ρεύμα και περισσότερους φαν από την ωραία Ελένη. Ω μάνα μου. Να δω την Θώδη να σερβίρει καφέδες με αβυσσαλέο ντεκολτέ, το μπούτι έξω και να κάνει νάζια και ζουζουνιές σαν... κεραμιδόγατα και θα βλέπω μόνο Animal Planet πώς το κάνουν οι κατσαρίδες! Θα μου είναι πιο... εύπεπτο προϊόν! Αμ το άλλο;

Ακούει η Θώδη τα αποτελέσματα και βγάζει ένα διάγγελμα να το βάζει ο Καραμανλής στο dvd πέντε φορές τη μέρα να παίρνει μαθήματα. «Ελληνίδες και Έλληνες για εσάς ζω. Στηρίξτε με. Δεν έχω χρήματα να σας δώσω, αλλά σας δίνω την αγάπη μου». Καλά, το τελευταίο δεν χρειάζεται να το πει ο Πρωθυπουργός! Έτσι, που λες με την Θώδη, η οποία όλο το πρωί έσουρνε τα εξ αμάξης στην Μενεγάκη. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν φταίει εκείνη. Το Star φταίει που με αυτά και με τα γκάλοπ της δίνει αέρα. Γιατί, ήταν στραβό το κλήμα, ήρθε και το έφαγε το Star!