Τι κοινό έχουν Βανδή και "Γιακουμής, μια ρωμαίικη καρδιά";

09.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με έχει μπερδέψει τα μάλα η περίπτωση της Δέσποινας Βανδή. Τελικά τι είναι η αοιδός; Μία μεγάλη σταρ ή ο «Γιακουμής, μια ρωμαίικη καρδιά» στη θηλυκή του έκδοση; Αν πάρεις τη συνέντευξη που είχε δώσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με έχει μπερδέψει τα μάλα η περίπτωση της Δέσποινας Βανδή. Τελικά τι είναι η αοιδός; Μία μεγάλη σταρ ή ο «Γιακουμής, μια ρωμαίικη καρδιά» στη θηλυκή του έκδοση; Αν πάρεις τη συνέντευξη που είχε δώσει με το Ντέμη Νικολαϊδη στο «Discovery» πριν λίγα χρόνια και μιλούσαν για την περιουσία που έχουν κάνει και για τα λεφτά που ξοδεύουν αλόγιστα (αφού τα έχουν γιατί να μην τα χαλάσουν), λες ότι είναι μία σταρ σαν αυτές του εξωτερικού με το ακριβό σπίτι, τη χλιδάτη ζωή και φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Γι’ αυτό άλλωστε, τους έκανε αφιέρωμα το κανάλι, αφού η εκπομπή ήταν για πλούσιους και διάσημους ανθρώπους.

Αν, όμως, διαβάσεις την τελευταία της συνέντευξη στο Down Town, λες ότι η Βανδή είναι ο θηλυκός Γιακουμής, που βγήκε στο τραγούδι και με τα λεφτάκια που μαζεύει από τη δουλειά, κατάφερε μόνο να φτιάξει το σπίτι των ονείρων της. Αυτό, που ήθελε να είχε από μικρή, αλλά λόγω φτώχειας απλά το ονειρευόταν. Ναι, η Δέσποινα μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια (είχε κάνει και αυτή λουστράκος, όπως ο Γιακουμής;), ενώ μάς ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αμύθητα πλούσια!

Σκέτο πλούσια; Αφού, η αοιδός έπεσε από τα σύννεφα όταν της είπε ο δημοσιογράφος ότι ο κόσμος λέει ότι είναι πολύ πλούσια εκείνη και ο σύζυγος της. «Αλήθεια, λένε τέτοιο πράγμα για εμάς; Πώς» αναρωτιέται η Βανδή. Μήπως, από τη συνέντευξη σας στο Discovery και το σπίτι - υπερπαραγωγή που χτίζεται; Αν και για το τελευταίο αποκάλυψε ότι όλες τις οικονομίες της και αυτά που κέρδισε τόσα χρόνια δουλεύοντας τα επένδυσε σε αυτό το σπίτι.

Εξάλλου, πάντα ήθελε να αγοράσει γη και να χτίσει. Και το έκανε. Τώρα, αν χτίσιμο (δικό μας) με χτίσιμο (δικό της) δεν έχει καμία σχέση, δεν φταίει η ίδια. Όπως λέει (και δίκιο έχει) όλα αυτά τα χρόνια δούλευε συνέχεια, χωρίς σταματημό και όσα κέρδισε τα πήρε με την αξία της. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι η Δέσποινα πριν το γυρίσει σε... Γιακουμής, ήτο μεγάλη σταρ της πίστας και το μεροκάματο της ήταν ανάλογο του τίτλου.