Δύσκολες ώρες για τον Μάριο του X Factor!

09.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάριος από το X Factor. Το μέλος του γκρουπ «Τριημιτόνιο» έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα του και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάριος από το X Factor. Το μέλος του γκρουπ «Τριημιτόνιο» έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα του και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δίπλα στο νεαρό τραγουδιστή βρίσκονται οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι του X Factor, οι οποίοι προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο και να τον ενθαρρύνουν για τη συνέχεια.

Αυτή την Παρασκευή δεν έχει Live, αφού το επόμενο θα είναι στις 16 Ιανουαρίου. Οπότε αυτό μάλλον είναι μία καλή ευκαιρία για τον Μάριο να προετοιμαστεί καλύτερα ψυχολογικά. Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος, στο επόμενο Live θα τραγουδήσει για τον πατέρα του, αφού τού το ζήτησε ο ίδιος λίγο πριν φύγει. Και αυτή την υπόσχεση σκοπεύει να κρατήσει, όσο δύσκολο κι αν του είναι.

Η κηδεία του πατέρα του έγινε την περασμένη Τετάρτη στην Κύπρο και δίπλα στον Μάριο βρέθηκαν οι δύο συμπαίκτες και κολλητοί του στο παιγνίδι, Λούκας Γιώρκας και Νικόλας Μεταξάς. Ο Μάριος και το γκρουπ «Τριημιτόνιο» θεωρούνται από τα φαβορί του X Factor, μαζί με τους Νικόλα και Λούκας.