Η Γερμανού μιλάει για Παρθένη - Αλιμπέρτη!

15.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιο είναι ένα από τα θέματα που μας απασχολεί τον τελευταίο καιρό; Μα βεβαίως, ο Αλέξανδρος Παρθένης και οι πρώην αυτού, Σοφία Αλιμπέρτη και Ναταλία Γερμανού. Έδωσε ο εν λόγω συνέντευξη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιο είναι ένα από τα θέματα που μας απασχολεί τον τελευταίο καιρό; Μα βεβαίως, ο Αλέξανδρος Παρθένης και οι πρώην αυτού, Σοφία Αλιμπέρτη και Ναταλία Γερμανού. Έδωσε ο εν λόγω συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύπτοντας το ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο των πρώην του, δηλαδή, την ηλικία κι έκτοτε κάθε μέρα έχουμε από μία απάντηση/σπόντα από την πλευρά τους.

Η Ναταλία ήταν η πρώτη που αντέδρασε στη συνέντευξη και είναι αλήθεια ότι τις πρώτες μέρες ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τον «ρουφ» Αλέξανδρο. Τώρα, όμως, που πέρασαν οι μέρες είναι πιο ήρεμη, αλλά με κάθε ευκαιρία πετάει την ατάκα - δηλητήριο. Εξάλλου, αν δεν πετάξει ατάκα η Γερμανού, που τις έχει στο τσεπάκι της ποια θα το κάνει; Έτσι, στην τελευταία της συνέντευξη στο Down Town, μιλάει για τον Παρθένη.

Και τι λέει; Ότι διαβάζοντας τη συνέντευξη του είδε έναν άνθρωπο που βιώνει τον πόνο του χωρισμού του με μία άλλη γυναίκα. Και ποιοι βιώνουν συνήθως τον πόνο; Μάλλον, εκείνοι που τους παρατάνε. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, την πρόσφατη δήλωση της Αλιμπέρτη ότι η συνέντευξη του Αλέξανδρου, απλά την έκανε να νιώσει δικαιωμένη για την απόφασή της.

Πάντως, η Ναταλία ενοχλήθηκε που εκείνος αποκάλυψε με έμμεσο τρόπο την ηλικία της. «Tα όρια της κομψότητας τα βάζει ο καθένας στον εαυτό του, σύμφωνα με το χαρακτή¬ρα του. Εγώ δεν θα το έκανα. Δεν θα απο¬κάλυπτα προσωπικά δεδομένα ανθρώ¬πων με τους οποίους έχω ζήσει» λέει χαρακτηριστικά, αλλά ο Παρθένης δεν καταλαβαίνει από αυτά. Πρέπει επειγόντως να κάνει μαθήματα savoir vivre με Χρήστο Ζαμπούνη.

Η Γερμανού αναφέρθηκε και στην Σοφία λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμιά κόντρα ανάμεσα τους, έχουν πολύ καιρό να συναντηθούν, ενώ την εκτιμά ιδιαίτερα. Πάντως, είναι αλήθεια ότι ο Παρθένης - τρόπω τινά - έφερε κοντά τις δύο πρώην του, αφού η Αλιμπέρτη από την εκπομπή της μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη Ναταλία. Κι εκείνη, όμως, μέλι στάζει τελευταία....