Μακρυπούλια: "Δεν είμαι έγκυος. Τέλος"!

15.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Ελένη Μενεγάκη πήγε η Ζέτα Μακρυπούλια κι αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά το όργιο φημών που έχει ξεσπάσει περί εγκυμοσύνης της από τον Χρήστο Χολίδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Ελένη Μενεγάκη πήγε η Ζέτα Μακρυπούλια κι αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά το όργιο φημών που έχει ξεσπάσει περί εγκυμοσύνης της από τον Χρήστο Χολίδη. Η παρουσία της σήμανε συναγερμό και δε σου κρύβω ότι έπιασα θέση πρώτο καναπέ τηλεόραση για να δω την Ζέτα. Ή καλύτερα για να παρατηρήσω την Ζέτα.

Τέτοιο... σκανάρισμα σε γυναίκα, σου το ορκίζομαι, δεν έχω ξανακάνει. Αλλά αυτή τη φορά είχα συγκεκριμένο λόγο, αφού έπρεπε να διαπιστώσω αν είναι φουσκωμένη η κοιλιά της. Τόσα άκουγα για εγκυμοσύνες, μπήκα κι εγώ στο τριπάκι. Τα πρώτα συμπεράσματα μου από την είσοδό της; Πλάκα την κοιλιά της Ζέτας δεν τη λες, αλλά αν θυμάμαι η ηθοποιός είναι ζουμερή γυναίκα. Πάντως, για έγκυος δεν μου έκανε. Οπότε, οι δύο φίλες πέρασαν στη συνέντευξη.

Στην ερώτηση της Ελένης αν την πλησιάζει εύκολα ένας άνδρας η Ζέτα βρήκε μία καλή ευκαιρία για να ξεσπαθώσει. «Πώς να με πλησιάσει, αφού από τη μία στιγμή στην άλλη θα βρεθεί πατέρας και συγκάτοικος». Δήλωσε πολύ ενοχλημένη από αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες, ενώ αυτό που την εξόργισε είναι το γεγονός ότι οι φήμες της εγκυμοσύνης τάραξαν την οικογένεια της. Κι αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο της ηθοποιού.

«Η μητέρα μου στενοχωρήθηκε πολύ που όλη τη μέρα έλεγαν αυτά για το παιδί της» δήλωσε η Μακρυπούλια, η οποία πια σκέφτεται να πάρει τα μέτρα της. Αν και κατά καιρούς άφηνε να περάσουν όσα γράφονταν για εκείνη, τώρα σκέφτεται να απαντάει ακόμη και με ασφαλιστικά μέτρα....