Η Βανδή θα τραγουδήσει στο "Έργαζόμενο κορίτσι"

16.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή να έχει αλλάξει γούστα και να είναι πιο κοντά πλέον στην Βικτόρια Μπέκαμ, όμως, την Άννα Βίσση δεν την ξεχνά! Και καλύτερα, δηλαδή, γιατί τα τελευταία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή να έχει αλλάξει γούστα και να είναι πιο κοντά πλέον στην Βικτόρια Μπέκαμ, όμως, την Άννα Βίσση δεν την ξεχνά! Και καλύτερα, δηλαδή, γιατί τα τελευταία χρόνια παρατηρώ μία αδράνεια και δεν μου αρέσει καθόλου. Λίγο ακόμη, δηλαδή και θα ξεχάσουμε ότι κάποτε παλιά, Βίσση και Βανδή ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός του τραγουδιού!

Τέλος πάντων, φέτος η Βίσση πριν επιστρέψει με το νέο της cd, είπε να τραγουδήσει στο soundtrack της ταινίας, «Bank - Bang» και σάρωσε. Το τραγούδι «Το παρελθόν μου» ακούγεται παντού και είναι μία από τις μεγάλες επιτυχίες του χειμώνα, ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο το δρόμο για την επιστροφή της «Απόλυτης». Τι κι αν κάποτε παλιά δεν θα περνούσε από το μυαλό μας ότι η Βίσση θα τραγουδούσε σε μία ταινία; Τα χρόνια άλλαξαν και η ίδια δικαιώθηκε για την επιλογή της.

Και πάμε στη Δέσποινα Βανδή... Φανταζόσουν εσύ ποτέ ότι η Δέσποινα θα τραγουδούσε στους τίτλους τέλους ή αρχής μίας τηλεοπτικής σειράς; Θα μου πεις το έχει κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και άλλοι μεγάλοι τραγουδιστές, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Πασχάλης Τερζής. Ναι, αλλά η Βανδή; Εγώ, όταν το άκουσα ένιωσα κάπως παράξενα.

Τέλος πάντων, η αοιδός συμφώνησε και θα τραγουδήσει στη σειρά «Εργαζόμενο κορίτσι» της Ελένης Ράντου, που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στον ΑΝΤ1. Η εμπειρία της Δέσποινας ήταν πολύ καλή και η ίδια είναι ενθουσιασμένη, ενώ λένε ότι τον ίδιο ενθουσιασμό θα έχουμε κι εμείς όταν ακούσουμε το αποτέλεσμα. Επίσης, να σου πω ότι από αυτή τη συνεργασία γεννήθηκε μία νέα φιλία ανάμεσα στην αοιδό και την Ελένη Ράντου.