Ο Ρέμος θέλει παιδί από την Ζέτα!

19.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχαμε σχεδόν ξεχάσει την ιστορία της Ζέτας Μακρυπούλια και τις φήμες ότι είναι έγκυος από τον Χρήστο Χολίδη και τσούπ, εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και με μία δήλωση του, «δυναμιτίζει» ξανά το κλίμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχαμε σχεδόν ξεχάσει την ιστορία της Ζέτας Μακρυπούλια και τις φήμες ότι είναι έγκυος από τον Χρήστο Χολίδη και τσούπ, εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και με μία δήλωση του, «δυναμιτίζει» ξανά το κλίμα. Γιατί, είναι αλήθεια πώς από όλη αυτή την ιστορία, ο Ρέμος έλειπε. «Ένα παιδί από τη σχέση μου με την Ζέτα θα ήταν για εμένα το μεγαλύτερο δώρο Θεού» δηλώνει ο Ρέμος σε κυριακάτικη εφημερίδα και μας αφήνει κάγκελο!

Δε λέω και στο παρελθόν είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις, αλλά τώρα γίνεται σε περίεργο χρόνο και τη στιγμή, που έχει βουίξει ο κόσμος ότι η Μακρυπούλια βγαίνει με τον Χρήστο Χολίδη. Θες να ζήλεψε ο Αντωνάκης και να κάνει τέτοιες δηλώσεις; Θες να είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Ζέτα; Άβυσσος, η ψυχή του αοιδού, ο οποίος όμως άνοιξε την καρδιά του και μίλησε έξω από τα δόντια.

Ο Ρέμος είναι ενοχλημένος με αυτά που γράφονται και ακούγονται - κυρίως για την πρώην αγαπημένη του - και σε ένα ξέσπασμα του αναρωτιέται: «Γιατί, δεν μας αφήνουν ήσυχους»; Έλα μου ντε... Μήπως, γιατί είναι από τα λίγα ζευγάρια της showbiz που πουλάνε ακόμη και μετά τον χωρισμό τους;;; Ο αοιδός αποκάλυψε ότι δεν τα έχουν βρει ξανά με την Μακρυπούλια, αν και δεν έκρυψε ότι θα ήθελε πολύ να συμβεί αυτό. «Μακάρι τα πράγματα να γίνουν έτσι, ώστε ο καθένας να βρει το δρόμο του. Και οι δρόμοι αυτοί τελικά να ενωθούν». Σνιφ, σνιφ. Τι ρομαντικό αυτό.

Άσε, που θεωρεί την Ζέτα άξια να γίνει μητέρα και στο σημείο αυτό ρίχνει τη «ρουκέτα» του... θα ήθελε ένα παιδί από εκείνη! Ζντουμπ. Ο Ρέμος αναφέρθηκε και στο περιβόητο φιλί που έδωσαν στην πρεμιέρα του στο «Αθηνών Αρένα» κι έχω να σου πω ότι είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. «Περάσαμε οκτώ χρόνια μαζί. Τα πιο σημαντικά της ζωής μου. Είναι τόσο αφύσικο να έρθει στην πρεμιέρα μου; Ή είναι ακραίο να της δώσω ένα φιλί; Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση έτσι ένιωσα κι έτσι έπραξα» λέει και κλείνει λέγοντας ότι δεν αποκλείει στο μέλλον να είναι ξανά μαζί!