Άγρια επίθεση Κούγια σε Λαζόπουλο!

20.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, έχουν δίκιο όσοι λένε ότι οι άνδρες άμα κουτσομπολέψουν γίνονται οι χειρότερες κατίνες. Με το μπαρδόν κιόλας, γιατί είσαι και αρσενικός.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, έχουν δίκιο όσοι λένε ότι οι άνδρες άμα κουτσομπολέψουν γίνονται οι χειρότερες κατίνες. Με το μπαρδόν κιόλας, γιατί είσαι και αρσενικός. Αλλά πάρε παράδειγμα τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος πήγε στο «Μπορώ» της Άννας Δρούζα και μίλησε και για τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν θα σου πω ότι ο Αλέξης έκανε άγρια επίθεση στον ηθοποιό, αλλά θα σου πω ότι ο Αλέξης απλά... ξεκατινιάστηκε! Μόνος του.

Και είναι αλήθεια ότι τέτοιο ξεκατίνιασμα δεν κάνουν ούτε οι κατίνες του χωριού μου. Για να καταλάβεις, ο Κούγιας εμμέσως πλην σαφώς (θα έπρεπε να είναι κανείς χαζός για να μην καταλάβει που το πήγαινε ο Αλέξης) κατηγόρησε τον Λαζόπουλο για... παιδεραστία! Ω ναι. Απευθυνόμενος, λοιπόν, στον ελληνικό λαό (είναι της μόδας τα διαγγέλματα; Γιατί και η Έφη Θώδη είχε κάνει ένα πριν μία εβδομάδα) είπε: «Έχεις ένα γιο, 15 χρονών. Βλέπουμε αυτόν τον υπέροχο ηθοποιό, το χαρισματικό, το φιλάνθρωπο... οι γονείς που έχουν 15χρονα, 16χρονα, 17χρονα, αν τους ζητήσει ο Λαζόπουλος την Παρασκευή το μεσημέρι: 'Μου δίνεις το γιο σου, τον 15χρονο να πάμε οι δυο μας εκδρομή;'. Θα τον δώσει κανείς το γιο του στο Λαζόπουλο να πάει εκδρομή; Δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή, με νοιάζει να έχει μπέσα».

Η Δρούζα είχε αλλάξει χίλια χρώματα ακούγοντας το παραλήρημα του Κούγια, ο οποίος αν δεν έλεγε το δικό του δε θα σταμάταγε. «Αυτός έχει βήμα από την τηλεόραση. Εγώ δεν έχω, γι’ αυτό θα πω αυτά που θέλω». Και είπε πολλά.... «Ο Λαζόπουλος είναι πολύ επικίνδυνος άνθρωπος. Το τι κάνει ο Λαζόπουλος όταν πέφτουν τα φώτα, που πηγαίνει, με ποια μικρά παιδιά κάνει παρέα, τι κάνει με τα παιδιά αυτά, κανείς δεν το λέει. Εμείς γνωρίζουμε τον Λαζόπουλο, όχι όλοι οι άνθρωποι. Υπάρχει μια κοινωνία που γνωρίζει τι κάνει κάθε βράδυ. Αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι αυτό που βλέπει εκεί. Αυτόν τον χαρισματικό κατά ορισμένους, σατιρικό ηθοποιό, που κάνει σάτιρα. Όταν κλείνει αυτή η εκπομπή κανείς δεν ξέρει τι κάνει ο Λαζόπουλος, πού συχνάζει, ποιους επιλέγει για συντρόφους...»

Μάλιστα. Και ολοκληρώνει ο Κούγιας το «διάγγελμα» του στον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι τον ίδιο τον ενδιαφέρει ο άλλος να έχει μπέσα... «Είτε είναι γυναίκα, είτε άνδρας... είτε ομοφυλόφιλος»! Εντάξει, εντάξει Αλέξη enough. Πόσο άλλο να αντέξει ο δύσμοιρος λαός κι εμείς οι τηλεθεατές τέτοιες απόψεις;;;;

Όπως καταλαβαίνεις από την άγρια αυτή επίθεση έχει προκληθεί μεγάλος σάλος κι έχει γίνει ΤΟ θέμα συζήτησης της μέρας! Και ο Νίκος Καρβέλας είχε επιτεθεί πέρυσι στον Λαζόπουλο με υπονοούμενα του τύπου... «Φούστηδες» κτλ, αλλά μπροστά σε αυτά που είπε ο Κούγιας, είναι... αθώα πειράγματα! Πταίσμα. Γιατί, είναι η πρώτη φορά που κάποιος αφήνει να αιωρούνται τέτοιες κατηγορίες εναντίον κάποιου επώνυμου. Όποιος κι αν είναι αυτός. Και είναι σίγουρο πια ότι το θέμα δεν θα τελειώσει εδώ. Μόλις ξεκίνησε...