Ο Θεοφάνους προσπαθεί, ο Μουρατίδης δεν ξεχνά!

19.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δύο ξένοι» είναι ο Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Θεοφάνους στο X Factor και δεν χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα για να το καταλάβει κανείς. Μια γρήγορη ματιά στα ξινισμένα μούτρα του Νίκου Μουρατίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δύο ξένοι» είναι ο Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Θεοφάνους στο X Factor και δεν χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα για να το καταλάβει κανείς. Μια γρήγορη ματιά στα ξινισμένα μούτρα του Νίκου Μουρατίδη να ρίξει κανείς όταν μιλάει ο Θεοφάνους, κι αμέσως το πιάνει το υπονοούμενο. Και όπως φαίνεται οι σχέσεις τους θα παραμείνουν έτσι.

Αν και όπως δήλωσε ο Μουρατίδης στο ΛΟΙΠΟΝ, δεν υπάρχουν καν σχέσεις. «Είναι ανύπαρκτες»! Όχι, ότι δεν το είχαμε καταλάβει. Επίσης, αυτό που έχουμε καταλάβει είναι ότι ο συνθέτης προσπαθεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας, σχολιάζει θετικά τον Μουρατίδη, προσπαθώντας να τον πλησιάσει. Αλλά μάταιος κόπος. Το ύφος του εν λόγω τα λέει όλα.

Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, κανείς δεν ξέρει. Αν και μεταξύ μας, λίγο έχουμε καταλάβει. Ο Θεοφάνους είναι με τα φεγγάρια του κι εκεί που είναι ήρεμος, εκεί φουρτουνιάζει κι επιτίθεται σε όλους. Παίκτες, κριτές και πρόσφατα στον Ρουβά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει καταφέρει να εκνευρίσει παραπάνω από μία φορά τον Γιώργο Λεβέντη! Τον άνθρωπο που δίπλα στο ελληνο-αγγλικό λεξικό στη λέξη «cool» έχει τη φωτογραφία του.

Βέβαια, όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτός είναι ο Θεοφάνους και δίνουν τόπο στην οργή. Δε συμβαίνει, όμως, το ίδιο με τον Μουρατίδη. Δεν υπάρχει τόπος στην οργή... Και με κάθε ευκαιρία, πετάει τις σπόντες του, που έχουν να κάνουν κυρίως με την καριέρα του «συναδέλφου» του στο X Factor. Πολλές φορές, ξεπερνάει και τα όρια, αφού σύμφωνα με τον Θεοφάνους σε ένα από τα ταξίδια του στην Κύπρο, ο Μουρατίδης μίλησε πολύ άσχημα για εκείνον, με αποτέλεσμα η αδελφή του να τον παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας. Ωστόσο, ο συνθέτης δείχνει να τα ξεπερνάει όλα αυτά, προσπαθώντας να τον προσεγγίσει, αλλά μάλλον στην περίπτωση αυτή είναι... «στου Μουρατίδη την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε»!!!!