Τι συμβαίνει με την Ράνια Θρασκιά;

27.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή την εβδομάδα όποιο περιοδικό ή εφημερίδα κι αν κοιτάξεις, θα βρεις ένα δημοσίευμα που αφορά την Ράνια Θρασκιά. Ναι, η παρουσιάστρια του Alter είναι το θέμα των ημερών και διάφορα σενάρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή την εβδομάδα όποιο περιοδικό ή εφημερίδα κι αν κοιτάξεις, θα βρεις ένα δημοσίευμα που αφορά την Ράνια Θρασκιά. Ναι, η παρουσιάστρια του Alter είναι το θέμα των ημερών και διάφορα σενάρια και ιστορίες ακούγονται γύρω από το όνομα της. Μένει ή φεύγει από το Alter η Θρασκιά; Είναι έγκυος;

Αυτά τα δύο είναι τα κυρίαρχα θέματα, με την Ράνια να τηρεί σιγή ιχθύος και στα δύο. Το συμβόλαιο της με το κανάλι του Μπουρναζίου λήγει και πολλοί την θέλουν να φεύγει και να επιστρέφει στον ΑΝΤ1, με τους ανθρώπους του οποίου έχει άριστες σχέσεις από τον καιρό που ήταν στο Μαρούσι.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα την θέλουν να αναλαμβάνει - από του χρόνου - ακόμη και την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» στη θέση της Κατερίνας Ζαρίφη και του Νίκου Μουτσινά. Αν και οι δυο τους πήραν το «πράσινο» φως μέχρι το καλοκαίρι, για να πάνε για δεύτερη χρονιά φαντάζει... σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Χμ. Σκέφτεσαι να συμβεί αυτό και η Θρασκιά να είναι απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Αυτό, μάλιστα, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το άλλο θέμα είναι η εγκυμοσύνη της Ράνιας, αφού κάποια δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι στους πρώτους μήνες. Εδώ κι αν τηρεί σιγή ιχθύος η παρουσιάστρια, η οποία το έχει κανόνα να μη μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της. Όσο κι αν προσπάθησα να δω κανά σημάδι εγκυμοσύνης, δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτε. Η κάμερα αποφεύγει να εστιάζει σε άλλο σημείο του σώματος της, πέρα από το πρόσωπο.

Πάντως, υπάρχουν κι εκείνοι που λένε ότι η Θρασκιά θα παραμείνει στο Alter, αφού η συνεργασία της με το κανάλι είναι άψογη και δεν έχουν λόγο να μην τη συνεχίσουν. Η ίδια, μάλιστα, είναι ικανοποιημένη από το «Κοιτάω μπροστά» κι επιθυμεί να το συνεχίσει. Κι ας μην είναι φέτος τα νούμερα τόσο ανεβασμένα, όπως τις προηγούμενες χρονιές. Άσε, που έτσι όπως έχει γίνει ο «Πρωινός Καφές» στην μετά Μενεγάκη εποχή, δηλαδή, ηλεκτρική καρέκλα, δύσκολα θα έπαιρνε η Θρασκιά ή κάποιος άλλος το ρίσκο.