Η Μαρία Κορινθίου θα έχει... ταλέντο;;;

28.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι αλήθεια ότι ακόμη δεν έχουμε καταλάβει το σκεφτικό των ανθρώπων του ΑΝΤ1 που αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το «Ελλάδα έχεις ταλέντο Νο.2». Να πεις ότι είχε καμιά τρελή επιτυχία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι αλήθεια ότι ακόμη δεν έχουμε καταλάβει το σκεφτικό των ανθρώπων του ΑΝΤ1 που αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το «Ελλάδα έχεις ταλέντο Νο.2». Να πεις ότι είχε καμιά τρελή επιτυχία όταν προβλήθηκε την πρώτη φορά; Αν δεν ήταν ο Ηλίας Ψινάκης στην κριτική επιτροπή, μήτε που θα το είχαμε πάρει χαμπάρι ως παιγνίδι.

Τέλος πάντων, εδώ πάει το... τι να πει κανείς για τις αποφάσεις της αλληνής. Ή του αλλουνού, never mind. Η «Ελλάδα» με τα «ταλέντα» της επιστρέφει και τουλάχιστον εκεί στον ΑΝΤ1 είπαν να προκαλέσουν μία άλφα αίσθηση άμα τη επιστροφή της. Και τι σκέφτηκαν να κάνουν; Να βάλουν την Μαρία Κορινθίου σε ρόλο παρουσιάστριας! Ακούστηκε ότι πρότειναν και στο σύντροφό της, Γιάννη Αϊβάζη, αλλά αυτό μάλλον είναι φήμη!

Εξάλλου, η Κορινθίου μίλησε για την ίδια, εκφράζοντας την επιθυμία να παρουσιάσει το παιγνίδι. Είναι πολύ θετική στην ιδέα και τη στιγμή, που ακόμη δε θέλει να επιστρέψει κανονικά στα επαγγελματικά της καθήκοντα, λόγω της μικρής, μάλλον το εν λόγω παιγνίδι είναι μία καλή ευκαιρία. Για να μην την ξεχάσουμε κιόλας. Θα μου πεις: «ξεχνιέται κοτζάμ Κορινθίου»; Α μην το λες, μην το λες.

Παρεμπιπτόντως, την είδα στην πρεμιέρα των Onirama, που είχε πάει με τον Αϊβάζη και με το χέρι στην καρδιά... λίγο τρόμαξα! «Πόσο έχεις στρογγυλέψει, Μαρία, Μαρία». Εντάξει, η γυναίκα έγινε πρόσφατα μάνα, τι περιμένω να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη... φιγουρίνι; Εξάλλου, η περίπτωση της είναι η πιο φυσιολογική. Αν κι εδώ πυο τα λέμε, είναι νταρντάνα.