Μαθήματα... πολιτισμού!

22.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ή εγώ είμαι οπισθοδρομικιά ή η ελληνική show biz έχει προχωρήσει τόσο, που μας διδάσκει πλέον μαθήματα...πολιτισμού στους χωρισμούς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ή εγώ είμαι οπισθοδρομικιά ή η ελληνική show biz έχει προχωρήσει τόσο, που μας διδάσκει πλέον μαθήματα...πολιτισμού στους χωρισμούς. Μετά από τους πρώτες διδάξαντες, Αννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα, το ένα μετά το άλλο ζευγάρι εφαρμόζει τον κανόνα...χώρια αλλά αγαπημένοι. Καλά δεν έχουν φθάσει μέχρι το σημείο να μένουν ένα τσούρμο στην ίδια έπαυλη, όμως, πηγαίνουν στους γάμους του πρώην, στις πρεμιέρες της πρώην, ενώ είναι κολλητοί με τους νυν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, εδώ, είναι η Ευρυδίκη και ο Γιώργος Θεοφάνους, οι οποίοι αφού πέρασαν το πρώτο στάδιο του διαζυγίου - αυτός να γράφει καψουροτράγουδα κι αυτή να ζει νέο έρωτα - πλέον είναι δύο καλοί φίλοι. Τόσο καλοί που η αοιδός πήγε στον γάμο του συνθέτη και ήταν από τις ευτυχείς καλεσμένες. Ωστόσο, η ανωτερότητα του πρώην ζευγαριού δε σταματά εδώ. Πριν λίγες μέρες, η Ευρυδίκη είχε πρεμιέρα στη μουσική σκηνή «Συρμός» και μάντεψε what; Ο Θεοφάνους μετά της εγκυμονούσας συζύγου του Βίλλυς, βρέθηκαν εκεί πρώτο τραπέζι σκηνή.

Και τα μαθήματα...πολιτισμού από το νεαρό ζευγάρι συνεχίστηκαν, αφού μαζί με την Ευρυδίκη εμφανίζεται ο αγαπημένος της Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο νεαρός αοιδός απέσπασε θερμότατο χειροκρότημα από τον πρώην της νυν του, ενώ ακόμα πιο θερμό κι ενθουσιώδες ήτο το χειροκρότημα της νυν του πρώην της νυν του. Μπέρδεμα το τελευταίο ε; Τα χει αυτά ο πολιτισμός στη show biz!