"Κορίτσια, ο Μαρκουλάκης παντρεύεται"!

19.11.2004
Αγαπημένα μου κορίτσια,Με το ένα, με το δύο, με το τρία ας τραγουδήσουμε όλες μαζί άσμα ερωτικό και πένθιμο: "’νοιξε πέτρα για να μπούμε, χάνουμε αυτόν που αγαπούμεεεε".
Αγαπημένα μου κορίτσια,


Με το ένα, με το δύο, με το τρία ας τραγουδήσουμε όλες μαζί άσμα ερωτικό και πένθιμο: "’νοιξε πέτρα για να μπούμε, χάνουμε αυτόν που αγαπούμεεεε". Κορίτσια, ναι είναι αλήθεια: ο Μαρκουλάκης ντύνεται γαμπρός και μάλιστα σύντομα, πολύ σύντομα. Αύριο κιόλας. Στην αρχή, όταν άκουσα τα καθέκαστα υπέθεσα πως ο Κωνσταντίνος θα ντυθεί γαμπρός για τις ανάγκες κάποιου σήριαλ ή ταινίας, διότι τύποι σαν τον Μαρκουλάκη μάλλον δεν ακολουθούν κανόνες και τύπους.

Έλα, όμως, που άμα σου βαρέσει ο έρωτας την κούτρα και βρεις την ιδανική γυναίκα, όχι μόνο σκέφτεσαι τον γάμο, αλλά τον κάνεις! Έτσι, το Σάββατο το απόγευμα ο ωραιότατος ηθοποιός θα ντυθεί γαμπρός και τυχερή νύφη είναι η Έρση (σκέτο, διότι επίθετα δεν έχουμε μάθει ακόμη). Η νεαρή μελαχρινή κυρία που εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει κλέψει την καρδιά του "σκληρού" και δύσκολου Μαρκουλάκη είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, χαμηλών τόνων και άσχετη με τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο γάμος θα γίνει στο Island σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, παρουσία λίγων εκλεκτών φίλων, συναδέλφων και καμπόσων ρεπόρτερ (έξω από το μαγαζί). Ποιος θα είναι κουμπάρος και άλλες λεπτομέρειες από την τελετή δεν έχουν διαρρεύσει, διότι ο ηθοποιός θέλει να κρατήσει αυτή την προσωπική στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Νομίζει, βέβαια, διότι δε σου συμβαίνει κάθε χρόνο να παντρεύεται ο Μαρκουλάκης. Α, ο Παπακαλιάτης σίγουρα δεν θα είναι κουμπάρος, ούτε καν στο γάμο δεν θα είναι, αφού υπηρετεί την "μαμά Πατρίδα" και δε δικαιούται άδεια.