Η Ζέτα μιλάει για Ρέμο, Χολίδη κι εγκυμοσύνη!

02.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με την ιστορία «Ζέτα Μακρυπούλια ? Αντώνης Ρέμος» κι επειδή σε βλέπω λίγο χαλαρό, ετοιμάσου να μάθεις νεότερα από το μέτωπο. Να σου πω. Νομίζω ότι και η Ζέτα μάς είδε λίγο χαλαρούς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με την ιστορία «Ζέτα Μακρυπούλια - Αντώνης Ρέμος» κι επειδή σε βλέπω λίγο χαλαρό, ετοιμάσου να μάθεις νεότερα από το μέτωπο. Να σου πω. Νομίζω ότι και η Ζέτα μάς είδε λίγο χαλαρούς, γι’ αυτό και αποφάσισε να μιλήσει για την ιστορία με την «εγκυμοσύνη» τον Αντώνη και τον Χρήστο Χολίδη, σε μία περίοδο που είχαμε ξεχαστεί και ασχολιόμασταν με άλλα θέματα, όπως που χου, ποιος θα πάρει το X Factor.

Τέλος πάντων, λίγες εβδομάδες μετά τη δήλωση του Ρέμου «Θέλω ένα παιδί από την Ζέτα» και λίγο καιρό πριν βγει η νέα της ταινία (Σ.Ε.Ξ.) στον κινηματογράφο, η ηθοποιός από το ίδιο «βήμα» που μίλησε ο πρώην της, δίνει τις δικές της απαντήσεις. Με συνέντευξη της στην Real news, η Ζέτα αρνείται ότι έχει σχέση με τον Χρηστο Χολίδη, υποστηρίζοντας ότι αν είχε σχέση και ήταν ερωτευμένη δεν θα είχε πρόβλημα να το πει.

Κι αφού «ξεπέταξε» τον Χολίδη και τις φήμες για σχέση, αναφέρθηκε στο άλλο θέμα που μας τάραξε όταν ακούστηκε... έγκυος από τον Χολίδη. Η ίδια απέδωσε τις φήμες στο γεγονός ότι περιμένει παιδί η νύφη της και στο μαιευτήριο έδωσε το επίθετο Μακρυπούλια (δηλαδή του αδελφού της Ζέτας). Α, μάλιστα έτσι εξηγούνται όλα. Ε, από το ολότελα, καλή είναι και η θεία. Όπως και να έχει στο μαιευτήριο θα πάει.

Και πάμε στο «ζουμί», που ακούει στο όνομα, Αντώνης Ρέμος. «Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει, αισθάνομαι ότι είναι οικογένεια μου», δήλωσε για τον πρώην σύντροφό της, λέγοντας επίσης ότι δεν περιμένει από τα περιοδικά να τής τα φτιάξουν με τον Ρέμο. Καλά, δε νομίζω να είχαν τέτοιοα πρόθεση, αλλά σκοπεύει η Ζέτα να τα φτιάξει ξανά με τον αοπιδό. Από τα λεγόμενα της, δεν κατάλαβα να καίγεται πολύ για μια επανασύνδεση.

Συγκινήθηκε που ο Ρέμος θα ήθελε ένα παιδί από εκείνη, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το κάνει και πράξη! Εξάλλου, όπως είπε, αυτό το συζητούσαν τον καιρό που ήταν ζευγάρι και εκεί αποδίδει της δηλώσεις του πρώην αγαπημένου της. Πάντως, η Μακρυπούλια έχει στρεσαριστεί με αυτά που γράφονται για την προσωπική της ζωή. Και δίκιο έχει, αλλά να κοίτα τώρα. Είχαμε πράγματι ξεχαστεί με την περίπτωση της, αλλά με τις τελευταίες δηλώσεις της ασχολούμαστε ξανά μανά μαζί της. Είδες που καμιά φορά δεν φταίει μόνο ο... θύτης;