"Παραλίγο να βγει το μάτι της Κοκκίνου"!

23.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε επικίνδυνο σπορ τείνει να εξελιχθεί η ρίψη γαρύφαλλων στην πίστα και για του λόγου το αληθές μπορούμε να ρωτήσουμε την Έλλη Κοκκίνου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε επικίνδυνο σπορ τείνει να εξελιχθεί η ρίψη γαρύφαλλων στην πίστα και για του λόγου το αληθές μπορούμε να ρωτήσουμε την Έλλη Κοκκίνου, η οποία μπορεί να ισχυρίζεται πως έζησε?το νυχτοκάματο του τρόμου! Τις προάλλες, η γνωστή αοιδός λίγο έλειψε να χάσει το μάτι της την ώρα που τραγουδούσε στην πίστα του Studio Πειραιώς κι αιτία ήταν ένα πιρούνι που εκτοξεύτηκε σε αυτήν.

Όχι, κάτω στα τραπέζια οι θαμώνες δεν παίζουν πιρουνομαχίες, απλά ένας εξ αυτών μέσα στον ενθουσιασμό να ανθοστολήσει την Έλλη, μαζί με τα γαρύφαλλα πέταξε κι ένα πιρούνι. Αυτό βρήκε την αοιδό λίγο κάτω από το αριστερό μάτι, με αποτέλεσμα η Κοκκίνου να αλλάξει χίλια χρώματα από τον πόνο και τα νεύρα. Αμέσως, το πρόγραμμα διεκόπη και οι άνθρωποι του μαγαζιού τη μετέφεραν στο καμαρίνι για τις πρώτες βοήθειες.

Εκεί, έσπευσαν οι συνεργάτες της Γιώργος Τσαλίκης και Κων/νος Χριστοφόρου, οι οποίοι ανέλαβαν το υπόλοιπο πρόγραμμα της. Η Κοκκίνου πήγε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους και η περιπέτεια τελείωσε εκεί.