Ο Μουρατίδης σνόμπαρε Έλλη και Νάνσυ!

22.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία Κυριακή χωρίς να συζητηθεί και να πάρει πλάνο που θα προκαλέσει, είναι αρκετή για τον Νίκο Μουρατίδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία Κυριακή χωρίς να συζητηθεί και να πάρει πλάνο που θα προκαλέσει, είναι αρκετή για τον Νίκο Μουρατίδη. Έτσι, το μέλος της κριτικής επιτροπής του Fame, επανήλθε την Κυριακή στο Live, όπου η κίνηση του να φύγει την ώρα που τραγουδούσε φερέλπιδα αοιδός της «Ακαδημίας», δε δύνατο να περάσει ασχολίαστη. Η...τυχερή νεαρά που κατάφερε να προκαλέσει τον...ενθουσιασμό του Μουρατίδη είναι (ποια άλλη;) η Νάνσυ.

Η εκπρόσωπος του «εμπορικού» (στο Fame υπάρχουν διαχωρισμοί σε εμπορικοί και ποιοτικοί, διότι τι σοβαρή Μουσική Ακαδημία θα ήταν) τραγουδιού είπε το άσμα «Έρωτα μου» της Ελλης Κοκκίνου (ήτο ομολογουμένως καλή), ενώ για να αποδώσει καλύτερα και να μπουν στο θέμα του τραγουδιού, γέμισαν τη σκηνή με γαρύφαλλα και πέντε μαντράχαλοι προσκυνούσαν το...λικνιζόμενο κορμί της. Αυτά είδε, λοιπόν, ο Μουρατίδης, ο οποίος όχι μόνο πήγε παραδίπλα να κάνει τσιγάρο, αλλά πληροφορίες θέλουν να έβαλε στη Νάνσυ μία όμορφη και τεράστια κουλούρα. Το άλλο κλου της βραδιάς (από πλευράς κριτικής επιτροπής πάντα) είναι το «χώσιμο» του Στέλιου Ρόκκου στην παραγωγή επειδή προωθεί τρόπω τινά την Ανετ σε σύγκριση με τα υπόλοιπα παιδιά. Κατά τα άλλα οι κριτές δεν μας εξέπληξαν, αφού ο Λεβέντης ήτο και πάλι cool, η Δρούτσα δεν έκρυψε για ακόμη μία φορά τον ενθουσιασμό της για τον Ανδρέα, ενώ η Μπόκοτα προκειμένου να αποφύγει την επαφή με τον Μουρατίδη, είχε κολλήσει σαν στρείδι πάνω στον Ρόκκο.

Στα της διαδικασίας τώρα του παιγνιδιού, ο Σταύρος ήταν αυτός που αποχώρησε καθότι το κοινό του Fame είναι σκληρό, αμείλικτο και δεν συγχωρεί...επιφανειακούς επαναστάτες. Η καλή του, η Αντιγόνη έμεινε πίσω αλλά μάλλον....κοντή γιορτή αλληλούια και γι αυτήν, αφού είναι προτεινόμενη για αποχώρηση. Το Boom Boom, τελικά αποδείχθηκε Boom και στα μούτρα της και δεν απέφυγε την κόκκινη καρέκλα. Αυτή, δεν την απέφυγε ούτε το «φτυάρι» η Σύλβια, την οποία πολύς κόσμος περιμένει στη σέντρα για να τη σουτάρουν. Και μάλλον αυτή η στιγμή ούτε αυτή την εβδομάδα ήρθε. Που θα πάει θα έρθει.....