Πικρόχολος ο Γρηγόρης για την εγκυμοσύνη της Θρασκιά!

04.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το θέμα της σημερινής μέρας είναι σίγουρα η εγκυμοσύνη της Ράνιας Θρασκιά με τα πρωτοσέλιδα του περιοδικού Τύπου να είναι αφιερωμένα στην εγκυμοσύνη και τις τηλεοπτικές εκπομπές να σχολιάζουν το γεγονός.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το θέμα της σημερινής μέρας είναι σίγουρα η εγκυμοσύνη της Ράνιας Θρασκιά με τα πρωτοσέλιδα του περιοδικού Τύπου να είναι αφιερωμένα στην εγκυμοσύνη και τις τηλεοπτικές εκπομπές να σχολιάζουν το γεγονός. Κι ας μην το παραδέχεται ακόμη η Ράνια. Τέλος πάντων, η είδηση αυτή δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει στο ντούκου από το πάνελ του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι πάντα σχολιάζουν τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Και το αυτό έγινε το πρωί της Τετάρτης, όπου ο Γρηγόρης είπε να κάνει το σχόλιο του για την εγκυμοσύνη. Κι εδώ που τα λέμε, όλοι σκεφτήκαμε τον πρώην και αναρωτηθήκαμε ποια θα είναι η αντίδραση του. Χμ. Κλασική περίπτωση πρώην συντρόφου, που φευ δεν είναι ο... Γιώργος Θεοφάνους! Γιατί, μπορεί ο Αρναούτογλου να προσπάθησε να δείξει μια ανωτερότητα και να ευχηθεί τα καλύτερα στη Ράνια, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε. «Ήθελε ο Γρηγόρης να κρυφτεί και η πίκρα δεν τον άφησε»; Θα σε γελάσω....

Αλλά, πού αλλού να αποδώσω το πικρόχολο σχόλιο του: «Από τα 28, 29, 30 ήθελε να κάνει παιδί. Προσπάθησε... προσπάθησε για να τα καταφέρει»; Μάλιστα. Ισχύει ή όχι αυτό, δε νομίζω ότι είναι πολύ κομψό ένας πρώην να σχολιάζει τις προσπάθειες της κάποτε αγαπημένης του για να αποκτήσει παιδί. Μαζί του ή με κάποιον άλλον. Δεν έχει σημασία. Αυτά δε λέγονται Γρηγόρη μου. Ε;

Η, δε, διαπίστωση του «πόσο χαλάει το σώμα μιας γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη» δεν είναι άξια σχολιασμού. Εξάλλου, λόγω ώρας ο Αρναούτογλου δεν έβλεπε Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που επέστρεφε μετά από γέννα. Γιατί, δεν θα είχε την ίδια άποψη. Ρε τι είναι τούτος; Παρτον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου!