Το Υγειονομικό "αρρώστησε" τον Ρουβά;

09.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν υποψιαστώ ότι η ασθένεια του Sakis Ρουβά, δεν είναι ασθένεια αλλά κάτι άλλο... θα ανησυχήσω. Κι αν υποψιαστώ ότι είμαι μια... μαυρόγατα και μισή, τότε θα πεθάαααανω. Μια φορά είπα κι εγώ να πάω στου Ρουβά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν υποψιαστώ ότι η ασθένεια του Sakis Ρουβά, δεν είναι ασθένεια αλλά κάτι άλλο... θα ανησυχήσω. Κι αν υποψιαστώ ότι είμαι μια... μαυρόγατα και μισή, τότε θα πεθάαααανω. Μια φορά είπα κι εγώ να πάω στου Ρουβά και το μαγαζί παρέμεινε κλειστό για τρεις μέρες. Οι υπεύθυνοι λένε ότι ο Sakis είναι άρρωστος και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε.

Αυτός ο καιρός είναι όλο αρρώστιες και ιώσεις, γιατί να μην κολλήσει μία και ο Ρουβάς; Άσε, που σε λίγες μέρες είναι ο ελληνικός τελικός της Γιουροβίζιον και ο Ρουβάς θα πρέπει να είναι έτοιμος για τη βραδιά. Οπότε, δεν είναι για γενναιότητες του τύπου... τραγουδάω με πυρετό! Μέχρι εδώ καλά, διότι οι υπεύθυνοι του μαγαζιού μάς καθησύχασαν ότι σύντομα θα επιστρέψει στο «Starz». Κι εκεί πού πήγα να ηρεμήσω ότι δεν έφαγα τον άνθρωπο με την γκαντεμιά που με δέρνει, σκάει μία πληροφορία/φήμη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Υγειονομικό έκανε έφοδο στο μαγαζί και για κακή τους τύχη εντόπισε πολλές αυθαιρεσίες με αποτέλεσμα να του βάλουν λουκέτο μέχρι νεωτέρας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και το Υγειονομικό υπάρχουν αυθαιρεσίες στο χώρο, τα μπαρ στον εξώστη και το ισόγειο δε λειτουργούσαν με τις κατάλληλες προδιαγραφές, υπήρχε ανοιχτή αποχέτευση στο υπόγειο και γενικά οι υπηρεσίες που προσφέρει το μαγαζί δεν είναι ανάλογες των τιμών.

Τώρα, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού τρέχουν να βγάλουν τις άδειες, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, αφού το πρόστιμο αναμένεται να είναι τσουχτερό και σε ανάλογες περιπτώσεις συνήθως τα μαγαζιά δεν άνοιγαν ξανά. Μπρρρ. Ελπίζω, εδώ να μη συμβεί το ίδιο. Και κυρίως να μην ισχύουν τα δημοσιεύματα περί Υγειονομικού και αυθαιρεσίας, αλλά να είναι πράγματι άρρωστος ο Sakis.