"Μία Ρουμπέση για τον Ρέμο"!

10.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πώς μπορεί ένας τίτλος να σε στείλει αδιάβαστο κι από πάνω να σου ρίξει από τα χέρια την κούπα με τον καφέ, τον οποίο τη συγκεκριμένη μέρα τον είχες φτιάξει με μεγάλη μαεστρία; «Μπούχου, μπούχου».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πώς μπορεί ένας τίτλος να σε στείλει αδιάβαστο κι από πάνω να σου ρίξει από τα χέρια την κούπα με τον καφέ, τον οποίο τη συγκεκριμένη μέρα τον είχες φτιάξει με μεγάλη μαεστρία; «Μπούχου, μπούχου». Το αυτό έπαθα κι εγώ το πρωί της Τρίτης, όταν διάβασα στο εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού «Μία Ρουμπέση για τον Ρέμο»!

«Του Ανδρέα η Ρουμπέση» αναρωτήθηκα και τσουπ μού πέφτει η κούπα με τον καφέ και μόνο στη σκέψη πώς θα αντιδράσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε ένα τέτοιο σενάριο τρόμου. Γιατί, μόνο ιστορία αγάπης δεν θα ήταν ένα τέτοιο ταίριασμα. Ευτυχώς, όμως, για τον λατρεμένο μου αοιδό και άλλη Ρουμπέση έχε τραβήξει το ενδιαφέρον του τον τελευταίο καιρό.

Πρόκειται για τη νεαρή πολίστρια της Βουλιαγμένης, Αντιγόνη Ρουμπέση, η οποία είναι μόλις 26 χρονών. Χα, νεότατο το ενδιαφέρον. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γνωριμία τους έγινε σε καφέ της Γλυφάδας μέσω κοινών φίλων και η αγάπη τους για τον αθλητισμό (ο ένας μπάλα στο χορτάρι και η άλλη στο νερό) τούς έφερε κοντά.

Όχι, σχέση δεν έχει προκύψει. Ακόμη, δηλαδή, διότι αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται, πολύ σύντομα θα γίνει και αυτό. Η νεαρή αθλήτρια πηγαίνει συνέχεια στο «Αθηνών Αρένα», ενώ στον ελεύθερο χρόνο τους πηγαίνουν για καφέ στην Γλυφάδα. Η Ρουμπέση είναι τα μάλα ενθουσιασμένη με τον αοιδό (σιγά με δεν ήταν με κοτζάμ Ρέμο), ενώ και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος μαζί της. Και όπως λένε, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής νιώθει έτσι μετά τον χωρισμό του με την Ζέτα Μακρυπούλια. Ε, καιρός δεν ήταν; Όλο για νέους έρωτες της Ζέτας ακούγαμε, αλλά για εκείνου τίποτε....

Υ.Γ. Δανείζομαι τον τίτλο του Ciao για να ταραχθούν και άλλοι. Αμ πως!