"Μήλον της έριδος" η Ναταλία!

10.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πού να φανταζόταν η Ναταλία Γερμανού, λίγους μήνες πριν όταν δήλωνε: «Αν ήμουν τηλεθεατής θα έβλεπα Σοφία Αλιμπέρτη» την επιτυχία πού θα είχε η εκπομπή της, «Μες στην τρελή χαρά»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πού να φανταζόταν η Ναταλία Γερμανού, λίγους μήνες πριν όταν δήλωνε: «Αν ήμουν τηλεθεατής θα έβλεπα Σοφία Αλιμπέρτη» την επιτυχία πού θα είχε η εκπομπή της, «Μες στην τρελή χαρά», το γεγονός ότι «έφαγε» λάχανο την αντίπαλό της και κυρίως τον χαμό που θα γινόταν γύρω από το όνομα της. Η Ναταλία πήρε το ρίσκο να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού σαββατοκύριακου στον Alpha έχοντας απέναντι της την έμπειρη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία τα προηγούμενα χρόνια δεν μάσησε από Θανάση Πάτρα και Ανδρέα Μικρούτσικο.

Κι ενώ το έργο της φαινόταν αρκετά δύσκολο (ήταν η πρώτη φορά που δοκιμαζόταν σε αυτό το είδος) η κόρη του Φρέντυ Γερμανού με όπλα τον αυθορμητισμό και μία ισχυρή ομάδα, κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα. Και την «εύνοια» της AGB, αφού κάθε Σαββατοκύριακο είναι πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα τον τελευταίο καιρό με μεγάλη διαφορά από την Αλιμπέρτη. Η ίδια κρατά χαμηλούς τόνους, προσπαθεί να μετριάσει τον ενθουσιασμό και σκέφτεται το επόμενο βήμα. Α, επίσης έχει αναθεωρήσει την άποψη ότι θα έβλεπε Αλιμπέρτη αν ήταν τηλεθεατής.

Την επιτυχία της Ναταλίας στον Alpha την έχουν εκτιμήσει με το παραπάνω και σε μία δύσκολη περίοδο που βρίσκεται το κανάλι (και μετά την έλευση των Γερμανών) η Γερμανού (μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και τον Λάκη Λαζοπουλο) είναι από τους ανθρώπους που δεν ανησυχούν για το τηλεοπτικό τους αύριο στην Κάντζα. Οι Γερμανοί είναι ενθουσιασμένοι μαζί της και θέλουν να την κρατήσουν στο δυναμικό του Alpha (το συμβόλαιο της λήγει τον Ιούνιο) και μάλιστα ακούγεται ότι είναι διατεθειμένοι να της διπλασιάσουν τις οικονομικές απολαβές.

Γενναιόδωρη πρόταση, αν λάβουμε υπόψη μας την περίοδο ισχνών αγελάδων που περνάει η τηλεόραση γενικότερα, λόγω της οικονομικής κρίσης. Αλλά και τη φιλοσοφία των Γερμανών, που θέλουν στο κανάλι κυρίως φθηνές παραγωγές. Ωστόσο, τελευταία ακούγεται ότι στο παιγνίδι της διεκδίκησης έχει μπει και ο ΑΝΤ1, ο οποίος θέλει να εντάξει στο δυναμικό του το Ναταλάκι. Αν την προορίζει για τη θέση της Αλιμπέρτη, η οποία έχει δηλώσει ότι δεν θέλει του χρόνου να κάνει πάλι πρωινό; Μάλλον, αυτό θα ήταν... κάπως ως κίνηση. Δημοσιεύματα θέλουν τον ΑΝΤ1 να την προορίζει για τον «Πρωινό καφέ», αφού το «πείραμα» με τους Νίκο Μουτσινά - Κατερίνα Ζαρίφη απέτυχε, ενώ θα ήθελαν να την δουν και σε βραδινό show.

Σε κάτι ανάλογο σκέφτονται να την αξιοποιήσουν και στον Alpha σε περίπτωση που την κρατήσουν. «Μήλον τη έριδος», λοιπόν, το Ναταλάκι, η οποία κρατά κλειστά τα χαρτιά της και θα πάρει τις αποφάσεις της όταν θα έχει στα χέρια της επίσημες και ολοκληρωμένες προτάσεις. Γιατί, μέχρι στιγμής όλα αυτά είναι θεωρίες, που καλό κάνουν στην παρουσιάστρια, η οποία φέτος μπορεί να καυχηθεί ότι είναι η χρονιά της!