"Όταν το βουνό πάει στον Μωάμεθ"!

11.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ» κι αφού στην περίπτωση της Πέγκυ Ζήνα με τον Χρήστο Θηβαίο ο τελευταίος δεν πήγε στο «βουνό», πήγε εκείνο σε αυτόν. Καλά, όχι ότι περιμέναμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ» κι αφού στην περίπτωση της Πέγκυ Ζήνα με τον Χρήστο Θηβαίο ο τελευταίος δεν πήγε στο «βουνό», πήγε εκείνο σε αυτόν. Καλά, όχι ότι περιμέναμε να δούμε τον Θηβαίο μετά τα όσα είχε σούρει στην Πέγκυ να πάει να την δει από κοντά να άδει τα «σκυλάδικα»! Ε, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Να πάει η Ζήνα στον Θηβαίο το περιμέναμε; Για να σκεφτώ. Όχι, αλλά ούτε μάς προκάλεσε και τόοοση έκπληξη όταν την είδαμε να πηγαίνει με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα στην «Ακτή Πειραιώς». Μπορεί η Πέγκυ άθελα ή ηθελημένα να έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με τους «others», δηλαδή, τους «ποιοτικούς/έντεχνους», τώρα όμως φαίνεται διατεθειμένη να τα κλείσει όλα. Είναι και οι κόντρες ψυχοφθόρο πράγμα. Έτσι, μετά τις «ειρηνικές» δηλώσεις για την Ελένη Τσαλιγοπούλου και το κλείσιμο αυτού του «μετώπου», η αοιδός είπε να κάνει μία προσπάθεια με τον... σκληροπυρηνικό Θηβαίο.

Βέβαια, ήθελε να ακούσει και Βασίλη Παπακωνσταντίνου που είναι μεγάλη φαν του. Με την παρέα της, λοιπόν, κάθισε πρώτο τραπέζι μουσική σκηνή και όπως καταλαβαίνεις η παρουσία της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Οπότε, με το που βγήκε στη σκηνή ο Θηβαίος την πλησίασε και της έδωσε το χέρι. Εκείνη ανταπέδωσε και σύμφωνα με θαμώνες και οι δύο ήταν πολύ φιλικοί μεταξύ τους. Είδες, που έπρεπε να κάνει την αρχή το «βουνό»; Μετά πέφτει ο «Μωάμεθ»!