Ψωμόπουλος: Βίσση ή Λυκουρέζου; Ιδού η απορία!

11.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, δεν έχουμε τίποτε να ζηλέψουμε από τους έρωτες του Χόλυγουντ και από τα «σκάνδαλα» που γίνονται εκεί. Μια χαρά και δυο τρομάρες τα καταφέρνει και η δική μας showbiz και τα ειδύλλια των εγχώριων
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, δεν έχουμε τίποτε να ζηλέψουμε από τους έρωτες του Χόλυγουντ και από τα «σκάνδαλα» που γίνονται εκεί. Μια χαρά και δυο τρομάρες τα καταφέρνει και η δική μας showbiz και τα ειδύλλια των εγχώριων σταρ είναι εξίσου πικάντικα με τα ξένα. Κι επειδή ο χώρος είναι μικρός συναντάμε περιπτώσεις νυν που γίνονται πρώην και πρώην άλλων να γίνονται νυν άλλων και πάει λέγοντας. Και προτού σε μπερδέψω πάω στο ψητό.

Το παράδειγμα της Ναταλίας Γερμανού με την Σοφία Αλιμπέρτη φαίνεται ότι ακολουθούν η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με την Άννα Βίσση. Τις δύο γυναίκες μέχρι πρόσφατα της «ένωνε» ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αρχικά ήταν αγαπημένος (για ένα μικρό φεγγάρι) της Βίσση και στη συνέχεια έγινε σύζυγος (γι ακόμη πιο μικρό φεγγάρι) της κόρης της Ζωής Λάσκαρη. Τελευταία, όμως, αν πιστέψουμε τα διάφορα δημοσιεύματα, τις δυο γυναίκες τις ενώνει και ο Χρήστος Ψωμόπουλος, αφού φαίνεται ότι ο πρώην της «Απόλυτης» έχει γίνει νυν της Λυκουρέζου.

Οι δυο τους τελευταία βγαίνουν συχνά και δείχνουν να περνάνε καλά, αν και η γνωριμία τους δεν είναι καινούργια. Είναι χρόνια φίλοι, ενώ έκαναν πολλή παρέα την εποχή που ο Ψωμόπουλος ήταν νυν της Βίσση και η Μαρία Ελένη κολλητή της Σοφίας Καρβέλα. Μπερδεύτηκες ε; Η αλήθεια, είναι ένας μικρός μύλος το story. Ωστόσο, τα πράγματα έρχεται να τα μπλέξει περισσότερο ο νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δήλωσε ότι αγαπάει ακόμα την Βίσση, θα είναι πάντα στο πλευρό της, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι προσδοκά σε μία νιοστή επανασύνδεση. Τι να πω. Μπερδεύτηκα τα μάλα.