Τα βρήκαν Καλομοίρα - ΕΡΤ για τον τελικό!

12.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων και ώρες ατελείωτες πήρε στην ΕΡΤ και την Καλομοίρα μέχρι να βρουν τη «χρυσή» τομή στο θέμα με το ένα λεπτό παραπάνω παρουσίας που ζητούσε το Καλομοιράκι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων και ώρες ατελείωτες πήρε στην ΕΡΤ και την Καλομοίρα μέχρι να βρουν τη «χρυσή» τομή στο θέμα με το ένα λεπτό παραπάνω παρουσίας που ζητούσε το Καλομοιράκι στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον. Άκου εκεί, για ένα λεπτό ξόδεψαν πόσες ώρες από τη ζωή τους και τη δουλειά τους μέχρι να πειστούν οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης ότι δεν είναι και τόοοσο πολύς χρόνος. Ούτε θα έρθει το τέλος, αν η Καλομοίρα εμφανισθεί ένα λεπτό παραπάνω.

Έτσι, εκεί στην ΕΡΤ με τα πολλά συνειδητοποίησαν ότι το παρακάνανε λίγο και πρόλαβαν στο τσεκ ιν την Καλομοίρα πριν αναχωρήσει για Αμερική. Κι επειδή τους είχαμε παρεξηγήσει τους ανθρώπους (και για να δεις τι γαλαντόμοι τύποι είναι) τής δίνουν ολόκληρο ενάμιση λεπτό παραπάνω. Γουάου. Μιλάμε, η Καλομοίρα δεν θα κάνει γκεστ στον τελικό, αλλά show... Μπεν Χουρ! Ενάμιση λεπτό παραπάνω; Χα. Το αφεντικούλη τρελάθηκε!

Έτσι, η νεαρά παρέμεινε στην Ελλάδα και ήδη ξεκίνησε τις πρόβες για τη βραδιά της 18ης Φεβρουαρίου. Κι όπως λένε, θα πει δύο τραγούδια, ενώ η ίδια θέλει να είναι στα καλύτερα της εκείνο το βράδυ, μιας και είναι η επιστροφή της μετά από αρκετούς μήνες. Πάντως, μετά τον τελικό η Καλομοίρα θα φύγει σφαίρα για Αμερική.