Μήνυση αστυνομικών σε Πάνια - Καρβέλα!

12.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και ξανά προς την Ευελπιδων τραβούν η Αννίτα Πάνια με το Νίκο Καρβέλα και όπως καταλαβαίνεις θα έχουμε νέα επεισόδια στη γνωστή ιστορία του ζευγαριού με τους αστυνομικούς! Εκεί, που είχαμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και ξανά προς την Ευελπιδων τραβούν η Αννίτα Πάνια με το Νίκο Καρβέλα και όπως καταλαβαίνεις θα έχουμε νέα επεισόδια στη γνωστή ιστορία του ζευγαριού με τους αστυνομικούς! Εκεί, που είχαμε σχεδόν ξεχάσει τη σύλληψη τους τον περασμένο Νοέμβριο στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου και τα «παρατράγουδα» που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες, μαθαίνουμε ότι οι αστυνομικοί κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ζευγαριού.

Γιατί, μπορεί να έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε, όμως, τα «μπάτσοι», «μπασκίνες», «Χούντα», «τραμπουκισμοί» και τα λοιπά χαριτωμένα που εξαπέλυσαν εναντίον των αστυνομικών η Πάνια και ο Καρβέλας τις επόμενες μέρες στην τηλεόραση, δεν ξεχνιούνται εύκολα. Και τώρα που τα πράγματα είχαν κάπως ηρεμήσει, οι αστυνομικοί που εκείνο το βράδυ βρέθηκαν στο δρόμο του ζευγαριού και τους καταδίωξαν, επειδή δε σταμάτησαν στο σήμα τους για έλεγχο, υπέβαλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση.

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε; Το περιμέναμε, αφού άκουσαν τα χίλια μύρια. Αν και μάλλον περιμέναμε να είχε γίνει νωρίτερα. Τέλος πάντων, Καρβέλας και Πάνια δεν έχουν μιλήσει ακόμη για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά μια περιέργεια για το τι θα πουν, την έχουμε η αλήθεια.