Μύλος με Βίσση - Θεοφάνους - Θεοδωρίδου και Λούκας!

12.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νεύρα, πολλά νεύρα είχε ο Γιώργος Θεοφάνους στην απονομή των βραβείων «Γυναίκες της χρονιάς» στην Κύπρο και το αυτό επιβεβαιώνουν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί. Ποιος πείραξε τον Θεοφάνους και ήταν μες στα νεύρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νεύρα, πολλά νεύρα είχε ο Γιώργος Θεοφάνους στην απονομή των βραβείων «Γυναίκες της χρονιάς» στην Κύπρο και το αυτό επιβεβαιώνουν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί. Ποιος πείραξε τον Θεοφάνους και ήταν μες στα νεύρα; Μην είδε κάτι που δεν του άρεσε; Μήπως είδε την Άννα Βίσση μπροστά του και θυμήθηκε το «άδειασμα» που του έκανε την προηγούμενη μέρα, σχετικά με τα «Κόκκινα Χαλιά»; Χμ... Τίποτε δεν αποκλείεται.

Πάλι, καλά, που ο συνθέτης είχε συνέχεια δίπλα του τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, την οποία είχε πάρει παραμάσχαλα και δεν την άφηνε λεπτό από δίπλα του. Τα «σιαμαία» της εκδήλωσης ήταν τα δυο τους. Τέλος πάντων, αυτή ήτο μία άχρηστη πληροφορία, διότι το θέμα της βραδιάς ήταν η έμμεση απάντηση του Θεοφάνους στο «άδειασμα» της Βίσση. Τουλάχιστον, εγώ έτσι το πήρα και πρόσεξε τι έγινε.

Ο Κύπριος συνθέτης, έχοντας αγκαλιά την Θεοδωρίδου ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες ότι η Νατάσσα θα συνεργαστεί με τον Λούκας και ότι η συμφωνία έγινε μετά από επιθυμία της αοιδού, η οποία είδε στον τελικό το «νεαρό, όμορφο αγόρι με την καλή φωνή», το πήρε στην γωνία και του ζήτησε να συνεργαστούν. Τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε για τη συμφωνία ο Θεοφάνους μπορείς να τον πάρεις ως ειρωνική απάντηση στην Βισση, η οποία δήλωσε ότι ποτέ δεν είχε ζητήσει να συνεργαστεί με τα «Κόκκινα Χαλιά» και ότι της είχε γίνει απλά μία πρόταση.

Και όλοι απορήσαμε, διότι είχαμε ακούσει τον Θεοφάνους να λέει στον τελικό ότι τον πήρε τηλέφωνο η «Απόλυτη» και ζήτησε τα «Κόκκινα Χαλιά». Χα. Έλα που αυτό δεν είναι τίποτε, αν σκεφτείς ότι ο Λούκας (που είπαν ότι θα συνεργαστεί με την Θεοδωρίδου) σε σχετική ερώτηση τη βραδιά των βραβείων, δήλωσε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τη Νατάσσα και το μόνο που ξέρει σίγουρα επαγγελματικά είναι ότι μέσα στον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει η πρώτη δισκογραφική δουλειά του. Πες μου ότι ο Θεοφάνους «αδειάστηκε» και από το νικητή του X Factor! Και πες μου ότι η συνεργασία αυτή είναι σαν το... χαλασμένο τηλέφωνο της Βίσση!