Ε όχι και economy θέση ο Χριστοφόρου!

12.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Στον Χριστοφόρου κλείσανε economy θέση και ο αοιδός προσβλήθηκε, τα βραβεία τους είπε να χ...ει»! Μες στα παρατράγουδα ήταν τελικά η βραδιά απονομής των βραβείων «Γυναίκες της χρονιάς», στην Κύπρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στον Χριστοφόρου κλείσανε economy θέση και ο αοιδός προσβλήθηκε, τα βραβεία τους είπε να χ...ει»! Μες στα παρατράγουδα ήταν τελικά η βραδιά απονομής των βραβείων «Γυναίκες της χρονιάς», στην Κύπρο, όπου άλλοι πήγαιναν θυμωμένοι και ήταν όλο το βράδυ σαν τον «Γκρινιάρη» από τα Στρουμφάκια κι άλλοι δεν πήγαν καθόλου, αλλά και πάλι ήταν σαν τον Γκρινιάρη. Αμ πως.

Να πάρε παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Το πρώην One ήταν να παραβρεθεί στην απονομή και μάλιστα οι διοργανωτές τού είχαν ζητήσει να φέρει μαζί του την καλή του φίλη και ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή. Ο Κωνσταντίνος την «έκλεισε» και οι δύο φίλοι ετοιμάστηκαν για Κύπρο. Πήγαν μέχρι το αεροδρόμιο, έκαναν το τσεκ ιν τους, αλλά φευ με τρόμο ο αοιδός διαπίστωσε ότι οι διοργανωτές είχαν κλείσει γι’ αυτούς economy θέσεις, ενώ σε άλλους προσκεκλημένους «μπίζινες» θέσεις. Τι; Τι είναι οι «μπίζινες θέσεις»; Θα σε γελάσω.

Σίγουρα καλύτερες θέσεις από τις οικονομικές, διότι ο Χριστοφόρου εξοργίστηκε τόσο πολύ, που τελικά δεν ταξίδεψε για Κύπρο. Μαζί και η Δεβετζή. «Μου τη δίνουν οι economy». Εμένα να δεις Κωνσταντίνε μου. «Μπίζινες» και ξερώ ψωμί. Κι ας μην έχω καταλάβει ακόμη σε ποιες θέσεις αναφέρεται. Μήπως βρίσκονται δίπλα στον πιλότο; Πάντως, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενοχλούν οι οικονομικές θέσεις, απλά δεν βάσταξε αυτό τον διαχωρισμό που έγινε.

Δηλαδή οι άλλοι προσκεκλημένοι είναι καλύτεροι; Έλα ντε. Αλλά να σου πω; Τουλάχιστον, στις οικονομικές μπορεί να καθίσει δίπλα σου το... κορμί και να του δείξεις πού βάζεις τα «ψιψιψίνια και τα κοκοψόψορα».... Στις «μπίζινες» τι θα σου τύχει; Το πολύ ένας Γιώργος Θεοφάνους! Συγκρίνεται με το «κορμί»;