"Και τούμπες θα κάνει και θα... σκιστεί ο Sakis, Κατερινάκι"!

13.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρακολούθησα (όσο μπόρεσα βεβαίως, βεβαίως) τη συνέντευξη Τύπου του Sakis Ρουβά για την παρουσίαση των τριών υποψήφιων τραγουδιών για την Γιουροβίζιον και κάποια στιγμή έχασα την μπάλα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρακολούθησα (όσο μπόρεσα βεβαίως, βεβαίως) τη συνέντευξη Τύπου του Sakis Ρουβά για την παρουσίαση των τριών υποψήφιων τραγουδιών για την Γιουροβίζιον και κάποια στιγμή έχασα την μπάλα. Για το συγκεκριμένο διαγωνισμό μιλούσαν ή για νούμερο σε στριπτιτζάδικο; Με το συμπάθιο κιόλας.

Ο ένας ρωτούσε τον Sakis αν θα κάνει τούμπα. Η άλλη αν θα σκίσει το μπλουζάκι. Η άλλη αν θα σκιστεί γενικότερα. Ο άλλος αν θα βγάλει σε κοινή θέα τους κοιλιακούς του. Σε αυτό το σημείο κρύος ιδρώτας με έλουσε, διότι με τη φόρα που είχαν πάρει, ήταν ικανοί να τον ρωτήσουν αν θα βγάλει κα τίποτε άλλο στη φόρα. Πανικός στην αίθουσα με την Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία είχε πάρει σοβαρά το ρόλο της δημοσιογράφου (να το πω;), της παρουσιάστριας (να το πω;), της «προστάτιδας» του Sakis (να το πω;) και μόνο που δεν άρχισε στα χαστούκια τους ρεπόρτερ που ρωτούσαν επίμονα τα παραπάνω.

Τι να πω για τον Ρουβά. Ο μόνος πραγματικός σταρ στην αίθουσα ήταν αυτός και για του λόγου το αληθές, όταν ερχόταν σε δύσκολη θέση (και αυτό δυστυχώς γινόταν συνέχεια) απαντούσε στις αστείες ερωτήσεις που του έκαναν με το λατρεμένο πλατύ χαμόγελο του. Είπαμε ήταν ο μόνος σταρ εκεί. Ακόμη κι όταν η ρεπόρτερ του Star, Κατερίνα Σουλιώτη (ωχ Θεέ μου που θα έλεγε και η Μαρία Δαμανάκη) ξεκίνησε να κάνει ερώτηση με τρία σκέλη, που το καθένα ήταν ένα τέταρτο εκφώνηση, ο Ρουβάς ήτο ψύχραιμος και προσπάθησε να της απαντήσει.

Μετά από ένα εικοσάλεπτο κι ενώ όλοι είχαν βαρεθεί, η Μπέτυ Μαγγιρα προσπάθησε να την διακόψει κι ακολούθησε ένας χαμός, που έφθασε μέχρι το στούντιο του Star και τον Θοδωρή Δρακάκη να καλεί από το δελτίο τον πρόεδρο της ΕΡΤ να επέμβει, γι’ αυτά τα «τέρατα» που γίνονται στους ρεπόρτερ τους. Χμ. Κύριε Δρακάκη μου, επειδή αυτός ο πρόεδρος δεν ακούει, δεν φωνάζετε καλύτερα τον Πρόεδρο της δημοκρατίας; Ή έστω της Κυβέρνησης. Αυτό το θέμα πρέπει να πάει πολύ ψηλά. Δεν άφησαν την Σουλιώτη να... τελειώσει!

Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά σε συνέντευξη Τύπου βρισκόταν η αγαπητή. Αν ήθελε ψιλή κουβεντούλα με τον Sakis ας του έκλεινε κανονική συνέντευξη. Μπορεί; Κι εντάξει, όλες επιθυμούμε τον Ρουβά να κάνει τούμπα ή να σκίζει το μπλουζάκι, αλλά λύσσα κακιά πια. Ο Sakis μπορεί να κάνει κι άλλα πολλά και να εντυπωσιάσει. Κι όπως είπε ο άνθρωπος, σκοπός του είναι να φέρει την Γιουροβίζιον στην Αθήνα. Αυτό πρέπει να μας αρκεί. Sakis speaking και όχι ο Σαρμπέλ για να απορούμε πώς θα τα καταφέρει!!!