Τα... άπαντα ερωτικά sms του Πασχάλη!

13.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χα χα χα. Μισό λεπτό να ηρεμήσω από τα γέλια και να φτύσω τον κόρφο μου. «Φτου, φτου. Μπας σε καλό να μου βγει τόσο γέλιο». Λοιπόν, μετά από πολύ καιρό (αλλά όχι δεν είχαμε ξεχάσει την ιστορία) έχουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χα χα χα. Μισό λεπτό να ηρεμήσω από τα γέλια και να φτύσω τον κόρφο μου. «Φτου, φτου. Μπας σε καλό να μου βγει τόσο γέλιο». Λοιπόν, μετά από πολύ καιρό (αλλά όχι δεν είχαμε ξεχάσει την ιστορία) έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση «Πασχάλης - 43χρονη και... στιγμιαίο λάθος/παιδί». Η Ουρανία Τουτουτζή κατέθεσε νέα αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας από τον Πασχάλη να της καταβάλει το ποσό του 1.500.000 ευρώ για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Ωστόσο, αυτό είναι το cool της ιστορίας.

Το καλύτερο είναι κάποιες αποκαλύψεις που κάνει η 43χρονη γυναίκα και αφορούν στη σχέση, που ισχυρίζεται ότι διατηρούσε επί τέσσερα χρόνια με τον γνωστό τραγουδιστή. Ω ναι. Αυτή τη φορά, η Τουτουτζή αναφέρεται σε μηνύματα που τής έστελνε εκείνος στο κινητό της και που τα διαβάζουμε τώρα και μας πιάνουν τα κλάματα. Από τα γέλια (και sorry κύριε Πασχάλη μου), διότι τέτοιο ρομάντζο και τέτοια ερωτικά μηνύματα ούτε στις «Αληθινές ιστορίες» δεν παίζουν. Σύμφωνα με την αφήγηση εκείνης, το 2003 είχαν πάει στην Ρόδο για μία συναυλία, όπου έμειναν για ένα βράδυ σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού.

Το «ζευγάρι» τα πέρασε φίνα στο νησί των Ιπποτών (εμ, με τόσες πενταήμερες σχολείων εκεί... ξανανιώνεις) και όταν πλέον έφθασαν στην Αθήνα, ο Πασχάλης της έστειλε μήνυμα. «Ήταν πολύ ωραία! Δεν μου φεύγει από το μυαλό. Καληνύχτα, παρέα με τις έντονές μας σκέψεις». Χαχαχα. Έχω κι άλλο καλύτερο: «Ήταν πολύ ωραία η συνάντησή μας Ουρανία!!!... Ουρανία!!! Όταν τα διαβάσω όλα και... παραδοθώ στα μάγια σου (γιατί είναι σίγουρο ότι κρατάς κάποιο φίλτρο) θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε. Πασχάλης». Κι άλλο, γιατί σιγά μη σε αφήσω έτσι: «Ευχές για μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή γεμάτη προσφορά και αποδοχή αγάπης!!!». Αυτό θα είναι από τίποτε γενέθλια ή γιορτή.

Σίγουρα το δεύτερο είναι το καλύτερο. Α ρε Πασχάλη. Η μία κρατάει φίλτρο και η άλλη... παντόφλα! Λοιπόν, η Τουτουτζή υποστηρίζει ότι έχει κρατήσει όλα τα παραπάνω μηνύματα, που αποδεικνύουν ότι υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ τους και όχι «φιλική - επαγγελματική», όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής. Μάλιστα, η 43χρονη υποστηρίζει ότι εκείνος τής έλεγε συνέχεια ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του, ότι έχει καθημερινές προστριβές με την Αλίκη, ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση, αλλά για να χωρίσει περίμενε να περάσουν οι εκλογές του 2004 και μετά να χωρίσει, διότι η Αλίκη ήταν υποψήφια βουλευτής κι ένα διαζύγιο θα ήταν καταστροφικό για τον προεκλογικό της αγώνα». Βέβαια, από τότε έγιναν και δεύτερες εκλογές, ενώ όπως φαίνεται πάμε και για τρίτες. Αλλά παντρεμένος δεν είναι ο Πασχάλης; Τι περίμενες... όλοι τα ίδια λένε!