Η ηθοποιός και ο εκβιασμός με το ροζ dvd!

16.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι σαββατοκύριακο ήταν τούτο. Δεν προλάβαινε να σκάει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, αφού λίγες ώρες μετά την είδηση για τον Τεό Θεοδωρίδη, έσκασε μύτη κι άλλο ένα, που αφορούσε νεαρή ηθοποιό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι σαββατοκύριακο ήταν τούτο. Δεν προλάβαινε να σκάει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, αφού λίγες ώρες μετά την είδηση για τον Τεό Θεοδωρίδη, έσκασε μύτη κι άλλο ένα, που αφορούσε νεαρή ηθοποιό, η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού με ροζ dvd. Και για να καταλάβεις καλύτερα, νεαρή ηθοποιός μαζί με τον σύντροφο της έκαναν τρίο με άτομα που γνώριζαν μέσω ίντερνετ και στη συνέχεια εκβίαζαν τους δύστυχους με dvd (όπου είχαν μαγνητοσκοπήσει τις μεγάλες στιγμές που ζούσαν) ζητώντας τεράστια ποσά.

θύμα του ζευγαριού (δεν ξέρουμε αν εχουν υπάρξει κι άλλα ή αυτός ήταν ο μόνος... τυχερός) ήταν ένας 34χρονος πολιτικός μηχανικός τον οποίο γνώρισαν μέσω chat room στο ίντερνετ. Τρίο και 250 ευρώ πήγαινε και ο πολιτικός μηχανικός πρέπει να ήταν ικανοποιημένος από την παρέα του ζευγαριού, διότι είχαν άλλες δύο συνευρέσεις. Μετά, όμως, το ζευγάρι άρχισε να τον εκβιάζει και να ζητάει το ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ, ώστε να του δώσουν το επίμαχο dvd από τη συνεύρεση.

Ωστόσο, ο πολιτικός μηχανικός δεν άντεξε στον εκβιασμό τους και μίλησε στις αρχές. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής έκλεισε ραντεβού με το ζευγάρι στην περιοχή της Δάφνης για να γίνει η ανταλλαγή. Η αστυνομία είχε στήσει ενέδρα και προχώρησε στη σύλληψη του ζευγαριού. Αλλά, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η ηθοποιός και ο γυμναστής σύντροφός της αφέθηκαν ελεύθεροι. Γιατί; Όπως λένε το υλικό ήταν ένα cd με τραγούδια. «Μπορείς απόψε να βγεις με όλες τις τσούλες της γης».... άσχετο, αλλά αυτό μού ήρθε τώρα.

Όσο για τη νεαρή ηθοποιό, που τα κανάλια την παρουσίασαν στο κουίζ ως «πασίγνωστη ηθοποιό» και σπάγαμε το κεφάλι μας ποια πρωταγωνίστρια πετυχημένου σήριαλ είναι μπλεγμένη; Πρόκειται για την Άννα - Ίρις Αγαθονικιάδη και όχι δεν είναι πασίγνωστη ηθοποιός, αλλά γνωστή την λες, αφού έχει πάρει μέρος σε πολλά σήριαλ. Φέτος εμφανιζόταν στην «Πολυκατοικία», ενώ συμμετείχε στην «Απαγορευμένη αγάπη», το «Γης Μαδιάμ» και άλλα. Έχει πάρει μέρος και σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ οι συνεργάτες της έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν την ιστορία.