Η Σκορδά προτιμά τον Sakis... ξαπλωμένο!

13.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ώρα που στην αίθουσα του ξενοδοχείου, όπου γινόταν η παρουσίαση των τριών υποψηφίων τραγουδιών για την Γιουροβίζιον, η Κατερίνα Σουλιώτη (ωχ Θεέ μου, Θεέ μου) είχε λυσσάξει αν ο Sakis Ρουβάς θα κάνει τούμπα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ώρα που στην αίθουσα του ξενοδοχείου, όπου γινόταν η παρουσίαση των τριών υποψηφίων τραγουδιών για την Γιουροβίζιον, η Κατερίνα Σουλιώτη (ωχ Θεέ μου, Θεέ μου) είχε λυσσάξει αν ο Sakis Ρουβάς θα κάνει τούμπα, ζογκλερικά και θα σκίσει μπλούζες και μποξεράκια στην Μόσχα, εμείς οι υπόλοιπες γυναίκες από το σπίτι και τη δουλειά είχαμε λυσσάξει απλά για τον Sakis. Φυσιολογικά (και γυναικεία) πράγματα.

Τι μας νοιάζει εμάς τις γυναίκες αν θα κάνει ζογκλερικά ή αν θα μιλήσει περισσότερη ώρα στη συνέντευξη Τύπου; Τον Sakis να βλέπουμε και όπως τον βλέπουμε αγαπητή Σουλιώτη. Να χτυπιέται, να μην χτυπιέται, να γελάει, να μην γελάει, ο Ρουβάς είναι εξίσου εντυπωσιακός. Να πάρε παράδειγμα την Φαίη Σκορδά, η οποία τον προτιμά... ξαπλωμένο. Θεέ μου, τι γέλιο ήταν αυτό που ρίξαμε; Στο «Πολύ μπλα, μπλα» είχαν απευθείας σύνδεση με το ξενοδοχείο και χωρίς να το ξέρει Φαίη και πάνελ αυτής ότι τα μικρόφωνα τους είναι ανοιχτά, ξεκίνησαν τα σχόλια τους για τον Sakis.

«Δεν έχω πολλά να σας πω» είπε ο Ρουβάς για να σχολιάσει η Φαίη μετά αναστεναγμού: «Ααααχ. Δεν χρειάζεται να μας πεις. Εγώ ξαπλωμένο σε θέλω». Και κοκό τα γέλια από τις υπόλοιπες και οι αναστεναγμοί. Πήγαινε το αχ και το βαχ στο «Μπλα μπλα» σύννεφο. Μέχρι και Βίκυ Παγιατάκη μουρλάθηκε στον αναστεναγμό, η οποία είπε και την άλλη ατάκα: «Μου αρέσει το τρίτο το....». Α, αναφερόταν στα τραγούδια. Για να είμαι ειλικρινής, δεν τις παρεξηγώ. Κι εμείς τα ίδια κάναμε. Εμένα, δηλαδή, σήμερα πονάει ο λαιμός μου από το πολύ «ααααχ» και «Saaaaaki». Της Σουλιώτη, πάλι, πονάει από το 20λεπτο των ερωτήσεων. Και τις φωνές διαμαρτυρίας, μετά, σε όλες τις εκπομπές του καναλιού.