Ο Φερεντίνος "έφαγε" την Κορινθίου!

23.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Μαρία Κορινθίου περιμέναμε να παρουσιάσει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο Χρήστος Φερεντίνος μάθαμε ότι θα είναι τελικά ο παρουσιαστής στον δεύτερο κύκλο του παιγνιδιού. Σνιφ, σνιφ. Με την χαρά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Μαρία Κορινθίου περιμέναμε να παρουσιάσει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο Χρήστος Φερεντίνος μάθαμε ότι θα είναι τελικά ο παρουσιαστής στον δεύτερο κύκλο του παιγνιδιού. Σνιφ, σνιφ. Με την χαρά έμεινε η μητέρα Κορινθίου, η οποία είναι αλήθεια ότι ήθελε πολύ να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά τη γέννα με αυτή την εκπομπή.

Το είχε πει άλλωστε και στον «Πρωινό Καφέ», όπου είχε πάει καλεσμένη. Αλλά, φευ, για εκείνη στον ΑΝΤ1 τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και της πήραν την «μπουκιά από το στόμα», προτιμώντας τον έμπειρο σε τέτοιες «αποστολές», Χρήστο Φερεντίνο. Ε, φέτος και αυτός δεν τα έχει πάει καλά, οπότε είναι μία ευκαιρία να ανακάμψει. Τουλάχιστον να μη βγει στο τέλος στους «χαμένους» της χρονιάς.

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα ξεκινήσει στα μέσα του Μάρτη και δε σου κρύβω ότι ακόμη δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό τους, να το επαναλάβουν. Αλλά περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα. Η κριτική επιτροπή, πάντως, δεν θα αλλάξει κι έτσι θα ξαναδούμε την Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Βαγγέλη Περρή και τον Ηλία Ψινάκη. Αυτό κι αν είναι come back!