Λήστεψαν το Starz! Τι άλλο έχει σειρά;

23.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επειγόντως ευχέλαιο πρέπει να κάνουν εκεί στο Starz, διότι όλο το κακό μάτι του κόσμου έχει πέσει πάνω τους. Τη μία κλείνει το μαγαζί για λίγες μέρες, αφού βρέθηκαν παραβάσεις μετά από έλεγχο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επειγόντως ευχέλαιο πρέπει να κάνουν εκεί στο Starz, διότι όλο το κακό μάτι του κόσμου έχει πέσει πάνω τους. Τη μία κλείνει το μαγαζί για λίγες μέρες, αφού βρέθηκαν παραβάσεις μετά από έλεγχο του υγειονομικού. Την άλλη αρρωσταίνει ο Sakis Ρουβάς και γι’ αρκετό ταλαιπωρείται από ίωση. Τώρα λήστεψαν το μαγαζί. Μα τι άλλο θα τους συμβεί;;; Μπρρρ, δεν θέλω να το σκέφτομαι, διότι είναι ο Sakis εκεί.

Θες να τους έχουν καταραστεί οι του Star στα πλαίσια της κόντρας με τις Μαγγίρες;;; Όπως και να έχει, το πρωί του Σαββάτου τρίτωσε το κακό, αφού ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο μαγαζί την ώρα που γινόταν η καταμέτρηση των εισπράξεων. Στην αρχή ακούστηκε ότι μπορεί και να είχαν πάρει όλες τις εισπράξεις της βραδιάς, που υπολογίζονταν γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ.

Ωστόσο, μέσα στην ατυχία τους, ήταν τυχεροί οι άνθρωποι του μαγαζιού, αφού εκείνη την ώρα το μόνο ανοιχτό ταμείο ήταν ενός από τα μπαρ και οι εισπράξεις ήταν περί τα 20 χιλιάδες ευρώ. Πολλά, αλλά μπροστά στα χειρότερα και «πάλι καλά» να λένε. Την ώρα της ληστείας, στο Starz ήταν ο υπεύθυνος του μαγαζιού και δύο σερβιτόροι τους οποίους οι δράστες χτύπησαν με το κοντάκι των όπλων και τους ακινητοποίησαν. Αφού πήραν τα χρήματα, την έκαναν.