Ψινάκης vs Βίσση - Θεοφάνους!

05.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιαδη είχε πάει ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος κάθε φορά που μιλάει, αποδεικνύει πόσο χαρισματικός άνθρωπος είναι. Και δεν το λέω κοροϊδευτικά. Ο Ψινάκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιαδη είχε πάει ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος κάθε φορά που μιλάει, αποδεικνύει πόσο χαρισματικός άνθρωπος είναι. Και δεν το λέω κοροϊδευτικά. Ο Ψινάκης έχει την ικανότητα να πει τη μεγαλύτερη κακία, να κάνει το καλύτερο ξεκατίνιασμα με τέτοιο τρόπο, που ο άμεσα θιγόμενος στο τέλος θα του πει: «Χα, ωραία τα λες».

Πάρε παράδειγμα την κακία που πέταξε για την Άννα Βίσση. Όταν ο Θέμος τον ρώτησε γιατί δεν άφηνε την Βίσση να πλησιάζει τον Sakis Ρουβά όταν συνεργάζονταν (και όπως αποκάλυψε η ίδια τότε της άρεσε πολύ) εκείνος απάντησε: «Πάλι καλά που δεν την άφησα, διότι ο Ρουβάς θα έκανε την καριέρα του Λάμπη Λιβιεράτου»! Ντόινγκ. Ωραία τα λέει, ε; Εντάξει, με την Βίσση (λόγω φιλίας) ήταν γλυκούλης και δεν είπε πολλά.

Εκεί, που έδωσε ρεσιτάλ ήταν τη στιγμή που η κουβέντα πήγε στον Γιώργο Θεοφάνους και στην ιδιότητα του ως μάνατζερ! Αυτό το τελευταίο φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στον Ψινάκη και για του λόγου το αληθές, με κάθε ευκαιρία τα χώνει στον συνθέτη. Μάλλον, αυτό το θέμα τον καίει και περισσότερο, διότι τώρα με την κρίση δεν είναι να εμφανίζονται καινούργια πρόσωπα στον κλάδο. Δηλαδή, οι original μανατζαρέοι τι θα γίνουν;;;

Τη σπόντα για τον Θεοφάνους ο Ψινάκης την πέταξε σχετικά με τους One, λέγοντας ότι καλό είναι να κάνεις τον μάνατζερ, αλλά ο καλλιτέχνης που αναδεικνύεις να έχει διάρκεια. Και αναρωτήθηκε: «Πού είναι τώρα οι One»; Ο ένας πάντως το γύρισε στην υποκριτική κι εμφανίζεται μάλιστα στο θέατρο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ