Χαλαρά

05.03.2009
Βρίσκομαι σε ένα από τα καφέ και πίνω το καφεδάκι μου. Δίπλα μου ο Τέρυ Σιγανός σχολιάζει:

Μεσημέρι Παρασκευής, πλατεία Κολωνακίου
Βρίσκομαι σε ένα από τα καφέ και πίνω το καφεδάκι μου. Δίπλα μου ο Τέρυ Σιγανός σχολιάζει: «Η Άντζελα Δημητρίου σταμάτησε από το κέντρο όπου εμφανιζόταν. Στο Posidonio ο Κουρκούλης έδωσε τη θέση του στον Χρήστο Χολίδη. Ο Νίκος Βέρτης πάει στο Κέντρο Αθηνών αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεων του Μητροπάνου».

Βουκουρεστίου, λίγο μετά το μεσημέρι
Από τη Βαλαωρίτου εμφανίζεται ο Χαράλαμπος Πρώιος. Μόλις έχει παρκάρει το τζιπ του και αγοράζει δώρα από τις ακριβές μπουτίκ του πεζόδρομου. «Οι Εμιγκρέ από εδώ και πέρα στις δημόσιες εμφανίσεις τους θα φοράνε ρούχα που εισάγει η Άννα Βίσση με τους συνεργάτες της», μου αποκαλύπτει.

Αράχοβα, Κυριακή μεσημέρι
Οι Goin Through με το τραγούδι «Δεν κάνω διακοπές» ακούγονται παντού. Για να γιορτάσουν το τέλος από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του κομματιού, ο Μιχάλης Παπαθανασίου, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Νίκος Παυλίδης, ο Αλέξης Δεδεγκίκας και ο Βαγγέλης Σερίφης πετάχτηκαν μέχρι την Αράχοβα. «Αυτό που θέλουμε να μένει είναι σκεπτικισμός, από στίχους αιχμηρούς οι οποίοι είναι τα λεκτικά όπλα της ποίησης που γεννιέται στο δρόμο και παίρνει μορφή στο στούντιο», λέει ο Νίκος Βουρλιώτης ντυμένος χιονάνθρωπος. Παραλίγο να συναντηθούν με τη Μαριέττα Χρουσαλά, που πέρασε ένα Σαββατοκύριακο μαζί με τον αγαπημένο της Λεό Πατίτσα. Έκαναν σκι στα «Κελάρια» και πέρασαν και από το «Παραμάουντ» στο Λιβάδι της Αράχοβας, όπου τους περίμενε το φιλικό τους ζευγάρι Γιάννη και Έφης Σύρου.

Ιερά Οδός, αργά το βράδυ
Ο d.j. Βαγγέλης Σπυράκης έχει βγει βόλτα με την καινούργια του Ηarley: «Τελείωσε το talent show όπου ο Χριστόδουλος Σιγανός, ο Βαλεντίνο και ο Αντώνης Γούναρης πρωταγωνίστησαν. Ήταν ένα τύπου Fame story σόου. Έγινε στο Τορόντο και αμέσως μετά πήγαν στο εστιατόριο Skylon. Εκεί τρως και το εστιατόριο περιστρέφεται πάνω από τον καταρράκτη», μου είπε.

Παραλιακή, λίγο πριν από τα ξημερώματα
Συναντάω τον Μανόλη Τζιράκη. Είχε πάει νωρίτερα στον Κορυδαλλό, στο στέκι που έφτιαξε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου. Η πρώην νικήτρια του ριάλιτι «Survivor» φιλοξενεί με ωραίες γεύσεις στο «Ντοματίνι» της πολύ και καλό κόσμο της τηλεόρασης, που περνάει από την πλατεία Περιβολάκι και είναι πανευτυχής για το δημιούργημά της. Ο σκηνοθέτης πέρασε από εκεί για να δει, όπως μου λέει, κάποια ιδιαίτερα πλάνα για ένα γύρισμα που ετοιμάζει.