Τέλος από τον "Πρωινό Καφέ" Μουτσινάς - Ζαρίφη!

06.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οριστικά παρελθόν αποτελούν από τον «Πρωινό Καφέ» ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη. Την πληροφορία που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Πέμπτης και ήθελε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οριστικά παρελθόν αποτελούν από τον «Πρωινό Καφέ» ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη. Την πληροφορία που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Πέμπτης και ήθελε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 μετά από σύσκεψη να αποφάσισαν το κόψιμο του διδύμου, την επιβεβαίωσε λίγες ώρες αργότερα το κανάλι με ένα δελτίο Τύπου.

"O ΑΝΤ1 εξαιτίας σημαντικής διαφωνίας αναφορικά με τη θεματολογία του Πρωινού Καφέ αποφάσισε από κοινού με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Ζαρίφη τη λύση της συνεργασίας τους. Ο ΑΝΤ1 τούς εύχεται κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε νέα τους προσπάθεια". Με αυτά τα λόγια ο σταθμός όχι μόνο επιβεβαίωσε την απομάκρυνση τους από την εκπομπή, αλλά επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τις φήμες που κυκλοφορούσαν κι έλεγαν ότι η αλαζονική συμπεριφορά των δύο παρουσιαστών είχε εκνευρίσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1.

Για να μην ξεχάσουμε και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την τελευταία αρχισυντάκτρια, Ελευθερία Κεφαλά, η οποία δεν άρεσε από την αρχή στο δίδυμο, ενώ μετά από έναν άγριο τσακωμό που είχε με τον Μουτσινά αποχώρησε... με δόξες και τιμές από την θέση αυτή. Το πρωί της Παρασκευής ο «Πρωινός Καφές» βγήκε κανονικά, μόνο που στη θέση των «κομμένων» ήταν ένα άλλο δίδυμο, αυτό του Γιώργου Λιανού με την Δέσποινα Καμπούρη.

Η λύση αυτή φαίνεται να είναι προσωρινή, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Βέβαια, αν τα δύο παιδιά (που στις οντισιόν του X Factor) τα είχαν πάει πολύ καλά, τα καταφέρουν και κάνουν αξιοπρεπή νούμερα, δεν αποκλείεται ο ΑΝΤ1 να πάει με αυτούς μέχρι τον Ιούνιο, οπότε τότε ήρεμα θα αποφασίσουν για τον διάδοχο στον «Πρωινό Καφέ». Νέος αρχισυντάκτης ανέλαβε ένας γνώριμος του καναλιού (και παιδί δικό του) ο Άγγελος Φώσκολος.

Πάντως, για πρώτη μέρα Λιανός και Καμπούρη τα πηγαίνουν συμπαθητικά, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν προετοιμάστηκαν καν, αφού τους κάλεσαν εσπευσμένα να αναλάβουν στο τιμόνι της εκπομπής. Βέβαια, ο Λιανός έχει μία μικρή εμπειρία στα πρωινάδικα καθώς φέτος είναι στην ομάδα της Σοφίας Αλιμπέρτη και του «Καλομελέτα κι έρχεται», ενώ η Καμπούρη είναι ένα από τα... κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη.

Όσο για το «κομμένο» δίδυμο; Μέχρι στιγμής τηρούν σιγή ιχθύος και όλοι πλέον περιμένουμε την αντίδραση τους. Τι είπαν για την τύχη των πρώην συνεργατών/πανελιστών τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Τίποτε ακόμη, αλλά ναι στην περίπτωση τους ίσχυσε το all time classic και πάντα σοφό... «γυρίζει ο τροχός μπιμπ ο και ο φτωχός»!