Παντρεύτηκαν οι "Σκορδαλιά"! Το άγχος του Λιάγκα, η νύφη Φαίη

21.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό ήταν. Οι γαμήλιες εκδηλώσεις στο Alter ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 20 Ιουνίου με τον γάμο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Και μπορεί να παντρεύτηκε τελευταία η παρουσιάστρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό ήταν. Οι γαμήλιες εκδηλώσεις στο Alter ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 20 Ιουνίου με τον γάμο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Και μπορεί να παντρεύτηκε τελευταία η παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα μπλα» δεν ήταν όμως καταϊδρωμένη, αφού ως νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ ο γάμος της ήτο απλός, λιτός και απέριττος με αυθεντικό ελληνικό γλέντι, που δεν προκάλεσε τα σχόλια του κόσμου.

Η Σκορδά φόρεσε τελικά μίνι νυφικό, εκπληρώνοντας την επιθυμία του γαμπρού να έχει έξω τη δίμετρη ποδάρα της. Επειδή, όμως, ήθελε αυτό να θυμίζει νυφικό, πίσω είχε τεράστια ουρά, φιόγκο (λίγο πασέ ως ιδέα) και πέπλο μέχρι τον ώμο, σαν εκείνα που φορούσαν οι πρωταγωνίστριες στο τέλος κάθε ελληνικής ταινίας και θυμίζουν κουνουπιέρα. Γενικά, το στυλ της Φαίης (μέχρι χθες πίστευα ότι το Φαίη προέρχεται από το Φρόσω, αλλά όχι το βαφτιστικό είναι Σοφία) ήταν ναζιάρικο και... νιάου, ενώ το χτένισμα της έφερνε λίγο από... Μπριζιτ Μπαρντό. Η νύφη έφθασε με καθυστέρηση με ένα κόκκινο κάμπριο, ενώ ο γαμπρός επίσης καθυστέρησε να πάει στην εκκλησία.

Και δε σου κρύβω, μέχρι να μάθω ότι τελείωσε το μυστήριο και το ζεύγος είναι κι επίσημα... Σκορδαλιά (από το Σκορδά και Λιάγκα, άλα... Brangelina) με είχε πιάσει πονοκέφαλος από το άγχος. Μου το μετέδωσε ο Λιάγκας, ο οποίος έφθασε στο Island μέσα στο άγχος. Ουφ. Μέχρι που του πάτησε το πόδι η Φαίη, αλλά μετά τον πλάκωσε στα φιλιά για να δείξει ότι ναι μεν δεν φοβάται η γυνή Φαίη τον άνδρα Λιάγκα, αλλά είναι και λίγο ανατολίτισσα γατούλα.

Η δεξίωση έγινε στο Island κι εκτός από συγγενείς και φίλους εκεί ήταν και διάφοροι εκπρόσωποι της showbiz. Καταρχάς, κουμπάρος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος χόρεψε ένα μπλουζ με τη σύζυγο του, Κρίστυ Τσολακάκη. Εκεί ήταν επίσης, η Δέσποινα Βανδή, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού, η Καλομοίρα, το πρώην/νυν (θα σε γελάσω) ζεύγος Έλενα Ράπτη - Γιάννης Μαρακάκης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφο της. Όχι, η Βάσια Λόη αν και είχε πει ότι θα πάει στον γάμο, τελικά έλαμψε (λέμε τώρα) δια της απουσίας της.