Χώρισαν Ράπτη - Μαρακάκης; Πήγαν χωριστά στον γάμο!

21.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φωτογραφίες με την Έλενα Ράπτη και τον Γιάννη Μαρακάκη να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στον Αστέρα και μετά τα θαλάσσια σπορ τους στην Χαλκιδική ωσάν ερωτευμένοι πιγκουΐνοι,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φωτογραφίες με την Έλενα Ράπτη και τον Γιάννη Μαρακάκη να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στον Αστέρα και μετά τα θαλάσσια σπορ τους στην Χαλκιδική ωσάν ερωτευμένοι πιγκουΐνοι, δυστυχώς θα πρέπει να τις ξεχάσεις. Οι ρομαντικές και τρυφερές στιγμές του ζεύγους που κάθε Σεπτέμβρη ο Τύπος τους πάντρευε, ανήκουν στο παρελθόν. Οι φήμες που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά στον γάμο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ράπτη και Μαρακάκης δεν είναι πια μαζί. Έχουν χωρίσει και το αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο δικηγόρος, άθελα του. Ή μάλλον αναγκάστηκε να το κάνει, αφού προηγουμένως την είχε κάνει την πατάτα του. Πώς; Κατέφθασε στον γάμο μόνος του και όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν «πού είναι η Έλενα» εκείνος απάντησε ότι δεν τα κατάφερε να έρθει στον γάμο, αλλά είναι καλά. Ε, δεν πρόλαβε να κάνει σαπέρα ο δικηγόρος, ούτε καν πρόλαβε να μπει στον γαμήλιο χώρο και τσουπ σκάει μύτη απαστράπτουσα και με κόκκινη τουαλέτα η Ράπτη. Καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει το δικηγόρο.

Εντάξει. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο Γιάννης Μαρακάκης που δεν συνεννοείται με την Ράπτη τι θα πουν για την χωριστή εμφάνιση τους. Τέλος πάντων, μετά από αυτό ο δικηγόρος φέρεται να παραδέχτηκε ότι έχουν χωρίσει, χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα, το ζευγάρι (πρώην, νυν θα σε γελάσω) αν και κάθισε στο ίδιο τραπέζι, ήταν μακριά ο ένας από τον άλλον, ενώ όλο το βράδυ δεν αντάλλαξαν ούτε μία κουβέντα. Άσε με και χάνω τα καλύτερα.

Πάντως, προκαλεί εντύπωση η χωριστή τους εμφάνιση, αφού κάποιοι θεωρούν ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει τα σχόλια αν κάποιος εκ των δύο δεν πήγαινε στον γάμο. Αλλά από την άλλη, δεν αποκλείεται η εμφάνιση αυτή να ήταν και μία δημόσια παραδοχή του χωρισμού τους, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις και στενάχωρα συμπεράσματα. Αλλά και να βγάλουν τους παπαράτσι από τον κόπο να τους ψάχνουν στον Αστέρα και σε άλλες παραλίες.