Στην 13η θέση ο Sakis. Φτου φτου!

17.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στην Μόσχα η κλήρωση για τη σειρά που θα εμφανισθούν οι χώρες στους ημιτελικούς της Γιουροβίζιον. Και μάντεψε... ο Sakis (που είναι στον δεύτερο ημιτελικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στην Μόσχα η κλήρωση για τη σειρά που θα εμφανισθούν οι χώρες στους ημιτελικούς της Γιουροβίζιον. Και μάντεψε... ο Sakis (που είναι στον δεύτερο ημιτελικό, στις 14 Μαΐου) κληρώθηκε να εμφανισθεί στην 13η θέση! Μήπως είσαι κομμάτι προληπτικός; Εντάξει, είναι αλήθεια πως όταν ακούς «13» και να μην είσαι προληπτικός και δεν πιστεύεις σε γρουσουζιές, ένα κάτι το παθαίνεις.

Αλλά να σου πω.... μασάει ο Sakis από γκαντεμό - αριθμούς; Καταλαβαίνει από γρουσούζικα «13», μαύρες γάτες και τα λοιπά; Ελπίζω όχι, διότι ο ημιτελικός που συμμετέχουμε είναι τα μάλα δύσκολος, αφού είμαστε μαζί με το μεγάλο φαβορί, τη Νορβηγία, αλλά και την Σερβία. Επίσης, εκεί είναι η Ουκρανία, η Λετονία, η Εσθονία, η Λιθουανία και για να μη στα πολυλογώ, όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ.

Δε λες πάλι καλά που είναι και η Κύπρος στον ίδιο ημιτελικό, η οποία κληρώθηκε στην ένατη θέση, αλλά φευ για τη μικρή Χριστίνα Μεταξά, στην 8η θέση είναι ο Νορβηγός με το βιολί του. Η Τουρκία είναι στον πρώτο ημιτελικό (θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου) και τη λες τυχερή, αφού είναι πιο εύκολα τα πράγματα εκεί. Είπαμε, οι δυνατές συμμετοχές είναι στον δικό μας, αλλά ο Ρουβάς δεν παίρνει χαμπάρι από φαβορί και γρουσούζικους αριθμούς. Και πού ξέρεις; Στο τέλος το «13» μπορεί να αποδειχθεί ο πιο... τυχερός αριθμός του κόσμου!