Νέα επίθεση Κανάκη σε Ευαγγελάτο!

17.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε συνήθεια που έγινε λατρεία εξελίσσεται για τον Αντώνη Κανάκη το «χώσιμο» στο Νίκο Ευαγγελάτο! Και για του λόγου το αληθές, κάθε λίγο και λιγάκι ο παρουσιαστής του «Ράδιο αρβύλα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε συνήθεια που έγινε λατρεία εξελίσσεται για τον Αντώνη Κανάκη το «χώσιμο» στο Νίκο Ευαγγελάτο! Και για του λόγου το αληθές, κάθε λίγο και λιγάκι ο παρουσιαστής του «Ράδιο αρβύλα» φροντίζει να κάνει ευθεία επίθεση στον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1! Και να πεις ότι δουλεύουν σε διαφορετικό κανάλι, κομμάτια να γίνει, να του κάνει την επίθεση και να τον έχει εμμονή.

Αλλά να βρίσκονται στην ίδια τηλεοπτική στέγη; Ούτε ο Λάκης Λαζόπουλος με την Μάρα Ζαχαρέα έτσι. Βρε λες να την έχει δει ο Κανάκης... Λαζόπουλος; Αυτό να επιβεβαιώσω και τι στον κόσμο. Μπρρρ. Η τελευταία επίθεση του Κανάκη στον Ευαγγελάτο ήταν πριν λίγες μέρες και με αφορμή τη δολοφονία νεαρής υπαλλήλου σε κατάστημα του Βύρωνα από τους ληστές.

Ο Ευαγγελάτος, ως κλασικός Ευαγγελάτος που είναι, σχολίασε την τραγική είδηση δίνοντας έμφαση στο μισθό της κοπέλας και λέγοντας χαρακτηριστικά «δολοφονήθηκε μία νεαρή κοπέλα των 700 ευρώ». Δε σου είπα ο... κλασικός Ευαγγελάτος; Γιατί ποιος άλλος τέτοιες στιγμές, θα ασχολιόταν με το εκκαθαριστικό του θύματος;

Αυτό προσπάθησε να σχολιάσει ο Κανάκης, ο οποίος - δε λέω - καλά έκανε, αλλά η μαγκιά στη σάτιρα είναι ο τρόπος που το σχολιάζεις. Για να καταλάβει ο άλλος ότι είναι σάτιρα και όχι επίθεση στον άλλον. Και για να μην πουν στο τέλος ότι ψάχνεις αφορμές για να βγάλεις το άχτι σου. Και ο παρουσιαστής του «Ράδιο αρβύλα» κάθε φορά που απευθύνεται στον Ευαγγελάτο το κάνει λες και τον έχει άχτι. Γιατί, όταν στην εισαγωγή τα χώνεις κανονικά λέγοντας «είναι απαράδεκτο, ο, τι χειρότερο κτλ» δεν μπορείς να πείσεις τον άλλον ότι κάνεις... σάτιρα. Εκτός κι αν το «Ράδιο αρβύλα» δεν είναι σατυρική εκπομπή, αλλά... επικριτική, οπότε Κανάκη χώσε!