Η Μαγγίρα θα ζητήσει να δει τα αποτελέσματα του Dancing!

22.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η μικρή Ματθίλδη κάθεται και κλαίει γιατί δεν κέρδισε στο Dancing with the Stars. Κι αυτά που λέει: «όλα καλά κι όλα ωραία. Χάρηκα για την Πρεζεράκου» εμάς μας περισσεύουν. Από τη στιγμή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μικρή Ματθίλδη κάθεται και κλαίει γιατί δεν κέρδισε στο Dancing with the Stars. Κι αυτά που λέει: «όλα καλά κι όλα ωραία. Χάρηκα για την Πρεζεράκου» εμάς μας περισσεύουν. Από τη στιγμή, δε, που βλέπουμε τα ξινισμένα μούτρα της. Και το βλέμμα της. Και το παγωμένο χαμόγελο της. Μπρρρ. Καλέ, τάλε κουάλε η νύφη του Τσάκι είναι. Μπρρρ και πάλι μπρρρ.

Ναι, αγαπημένε μου, μια ματιά στα ξινισμένα μούτρα της και καταλαβαίνει και ο πιο καλοπροαίρετος ότι τούτη την πείραξε πολύ η ήττα από την Πρεζεράκου. Είχε πιστέψει ότι θα κερδίσει αυτή και δεν μπορεί με τίποτε να χωνέψει το γεγονός ότι το αουτσάιντερ του παιγνιδιού της πήρε την μπουκιά από το στόμα. Ότι το βράδυ της Κυριακής άλλη σήκωσε το τιμημένο, ενώ εκείνη επέστρεψε στο σπίτι με τα δύο κύπελλα που της δάνεισε η αδελφή της, Μπέτυ και είναι από την προσωπική συλλογή του γαμπρού.

Το είχαμε ψυλλιαστεί από τον τελικό ότι της Μαγγίρα της ήρθε ντουβρουτζάς με τη δεύτερη θέση, αλλά λέγαμε ότι την επόμενη μέρα θα είχε ηρεμήσει. Αλλά όχι. Το βράδυ της Δευτέρας, στο πάρτι που έγινε για το παιγνίδι, η Μαγγίρα μίλησε στους ρεπόρτερ (εννοείται ότι το ξινισμένο μούτρο δεν το αποχωρίστηκε) και αποκάλυψε ότι θα ζητήσει να δει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Όχι, ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην παραγωγή ή πιστεύει ότι έγιναν... μαγγειρέματα. Όχι. Για τυπικούς λόγους θέλει να τα δει. Όταν, δε, τη ρώτησαν σε περίπτωση που αρνηθούν να τα δείξουν (όπως καλή ώρα έκανε στην Πηγή Δεβετζή) απάντησε: «Ελπίζω να μου τα δείξουν».

Εκεί να δεις γυάλισμα το μάτι, διότι στο καπάκι σκέφτηκε όντως να παίξει αυτό το ενδεχόμενο. Ε ρε γλέντια που θα γίνουν. Μέχρι στην Χάγη βλέπω την Μαγγίρα να πηγαίνει για... τυπικούς λόγους. Εννοείται ότι η ερώτηση ήρθε και στη μεγάλη νικήτρια. Λοιπόν, αν δεν ήξερες ότι ήταν η Πρεζεράκου, θα νόμιζες ότι στο Dancing νίκησε η Ευγενία Μανωλίδου. Τι ύφος έπαιρνε η Ματθίλδη όταν μιλούσε για την «Μπουμπούκα»; Ε, το ίδιο είχε και τώρα. Κι ας δήλωνε πριν τον τελικό ότι συμπαθεί πολύ την Έρρικα, ότι χαίρεται που είναι στον τελικό, ότι δεν θα την πειράξει αν χάσει από εκείνη και μπλα μπλα μπλα.

Στην πραγματικότητα την ένοιαξε και πολύ μάλιστα. Πάρε και μία δήλωση της για να καταλάβεις. «Καλή ήταν. Ήταν στο πνεύμα του τραγουδιού. Εμείς δεν πήγαμε προς τα εκεί, πήγαμε από την άλλη πλευρά. Εντάξει, γούστα είναι αυτά». Αναφέρεται, βεβαίως, στην τελευταία χορογραφία, όπου η Έρρικα έδωσε ρέστα με την εμφάνιση της, αλλά και τις ικανότητες της στον χορό, στέλνοντας άπαντες αδιάβαστους με τη θηλυκή και άκρως σέξι προσέγγιση που έδωσε στην χορογραφία. Τέλος πάντων, εμείς κρατάμε δύο πράγματα. Η Μαγγίρα δε λέει να ξεπεράσει την ήττα. Η Μαγγίρα αν συνεχίσει αυτή την τακτική που ακολούθησε σε όλο το παιγνίδι θα αναδειχθεί στο πιο ξινισμένο τηλεοπτικό πρόσωπο. Και θα γίνει πιο γραφική και από την... Οία!

Υ.Γ. Δημοσιεύματα θέλουν το κοινό να ψήφισε 77% την Πρεζεράκου και μόλις 23% την Μαγγίρα. Αν ισχύει αυτό, τι θα πει μετά; Έτσι, για τα τυπικά... Και κυρίως για το φιλανθρωπικό του παιγνιδιού.