Μπηχτές Μπαρμπαρίγου για Μενεγάκη. "Με πλήγωσε..."!

22.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που χώρισαν τα κατσαρολικά τους Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Ελένη Μενεγάκη και όλο αυτό το διάστημα η διάσημη μαγείρισσα απέφευγε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που χώρισαν τα κατσαρολικά τους Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Ελένη Μενεγάκη και όλο αυτό το διάστημα η διάσημη μαγείρισσα απέφευγε να μιλήσει για το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο». Και να που ήρθε η ώρα να μιλήσει για τη σχέση τους και τι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Και δεν έκρυψε τα παράπονα της.

Πρώτα απ’ όλα οι δύο γυναίκες και πάλαι ποτέ καλές συνεργάτιδες έχουν να μιλήσουν τηλεφωνικά και γενικά από πέρσι που έφυγε από την εκπομπή. Κι αυτό φαίνεται ότι την πειράζει, αφού πέταξε την μπηχτή της ότι η ίδια με παλιούς συνεργάτες της στο εστιατόριο διατηρεί σχέσεις κι επαφές. Αλλά αυτή δεν ήτο η μία και μοναδική σπόντα της για Μενεγάκη. «Την Ελένη την αγαπούσα πολύ. Την αγαπάω δηλαδή ακόμα». Ω την αγαπούσα, το παραδέχομαι.

Αλλά, έχε υπόψη σου ότι η Μπαρμπαρίγου πληγώθηκε πέρσι τα μάλα με το όλο σκηνικό και κυρίως με το γεγονός ότι έπαψαν να μιλάνε. Φέτος, το έχει ξεπεράσει. Τι να πω, αγαπημένε μου. Η Αργυρώ, πάντως, δεν είναι η πρώτη πρώην συνεργάτρια της Μενεγάκη που εκφράζει τα παράπονα της ότι άπαξ κι έφυγε από την εκπομπή, κόπηκαν και οι... αγάπες με την παρουσιάστρια. Και από τα λεγόμενα της, καταλαβαίνουμε ότι η διακοπή κάθε διπλωματικής σχέσης δεν ανήκει στην μαγείρισσα.