Κάτι τρέχει με Νατάσσα - Μπουγιούρη;

31.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Ελεύθερη και ωραία» δηλώνει η Νατάσσα Θεοδωρίδου τον τελευταίο ένα χρόνο, οπότε και χώρισε με τον Σέρο Μύρτα. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες και δημοσιεύματα για σχέση τ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ελεύθερη και ωραία» δηλώνει η Νατάσσα Θεοδωρίδου τον τελευταίο ένα χρόνο, οπότε και χώρισε με τον Σέρο Μύρτα. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες και δημοσιεύματα για σχέση της αοιδού, αλλά εκείνη ποτέ δεν είχε επιβεβαιώσει κάποια από αυτές. Ακόμη και όταν ο κόσμος το χε τούμπανο ότι η Νατάσσα έβγαινε με νεαρό επιχειρηματία, εκείνη απέφευγε να μιλήσει, δηλώνοντας απλά ελεύθερη.

Κι ας ήταν παραπάνω από σίγουρη η σχέση της με τον εν λόγω. Γενικά, η Θεοδωρίδου μετά το χωρισμό με τον Μύρτα αποφεύγει να συνοδεύεται δημοσίως, όμως, οι φήμες και τα σενάρια για νέους έρωτες δίνουν και παίρνουν. Αυτό συμβαίνει και τις τελευταίες μέρες, όπου ολοένα και φουντώνουν οι φήμες ότι η αοιδός βγαίνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Και μάλιστα, υπάρχουν κάποια... ντοκουμέντα που αποδεικνύουν(;) ότι οι δυο τους είναι παραπάνω από απλοί γνωστοί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από τον περασμένο Φεβρουάριο Νατάσσα και πρωταγωνιστής στα «Μυστικά της Εδέμ» βγαίνουν, ενώ εκείνη πολλές φορές τον επισκέπτεται στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, οι γείτονες του ηθοποιού την έχουν δει να μπαίνει στην πολυκατοικία που μένει ουκ ολίγες φορές, ενώ πηγαίνει ακόμη και στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς του να ψωνίζει. Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού έχουν βγει και σε γνωστά στέκια της πόλης, χωρίς να τους έχει απαθανατίσει ο φακός.

Το κλου της ιστορίας, όμως, είναι η εμφάνιση του Μπουγιούρη το περασμένο Σάββατο στον «Βοτανικό», όπου η Θεοδωρίδου ολοκλήρωσε τις φετινές της εμφανίσεις. Ο ηθοποιός με την παρέα του κάθισαν πρώτο τραπέζι πίστα και όλο το βράδυ είχε την προσοχή του μόνο στην αοιδό και σε κανέναν άλλο. Πάντως, η Νατάσσα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και ναι δεν αποκλείεται η καλή διάθεση να οφείλεται στον έρωτα!