Η Χρουσαλά λύνει τη σιωπή της!

23.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι το πρόσωπο των ημερών και όλοι κάνουν κρα για μία δήλωση της. Ο λόγος για την Μαριέττα Χρουσαλά, την οποία εκεί που είχε βαρεθεί η ψυχή μας να βλέπουμε παντού να μιλάει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι το πρόσωπο των ημερών και όλοι κάνουν κρα για μία δήλωση της. Ο λόγος για την Μαριέττα Χρουσαλά, την οποία εκεί που είχε βαρεθεί η ψυχή μας να βλέπουμε παντού να μιλάει για το γάμο της, τώρα εξαιτίας του πάρτι πάνω στο «Αβέρωφ» έχει γίνει περιζήτητη. Εξάλλου, όλοι θέλουν να ακούσουν τη δική της άποψη και τοποθέτηση για το πάρτι της ντροπής, με τα κουφέτα, τα τσάμικα και τα μοντέλα βου, γου δου και στ διαλογής που μαζεύτηκαν στο ιστορικό θωρηκτό και γλεντούσαν λες και βρίσκονταν σε κλαμπ της Παραλιακής.

Αλλά εκεί που έβρισκες την Μαριέττα παντού, την τελευταία εβδομάδα έχει κλειστεί στο σπίτι και δεν θέλει να μιλάει σε άνθρωπο. Ούτε καν στον γάμο της φίλης της, Φαίης Σκορδά δεν πήγε επειδή δεν ήθελε να τη ρωτάνε για το θέμα αυτό. Και κυρίως, δεν ήθελε να κλέψει την παράσταση από τη νύφη. Για να μη σου πω ότι κάθε μέρα βγαίνει κι από ένας κολλητός της Μαριέττας και μας ενημερώνει σε πόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και τι στεναχώρια τραβάει, αντί να απολαμβάνει τις πρώτες μέρες ως παντρεμένη. Λίγο ακόμη και θα μας πάρουν τα ζουμιά με το δράμα της Χρουσαλά. Αλήθεια.

Μέχρι, αγαπημένε μου, που ήρθε η ώρα η κυρία Πατίτσα (η νεότερη) να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για το πάρτι στο «Αβέρωφ». Και όχι δεν προτίμησε να εμφανισθεί σε κάποια εκπομπή ή να δώσει συνέντευξη σε κάποιο περιοδικό (σε πρώτη φάση) αλλά να τα πει από το Facebook. Και μη βιαστείς να την παρεξηγήσεις που επέλεξε αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να γίνεται έτσι στο εξωτερικό, όπως τότε που έφτιαξε με τον Λέοντα site για τον γάμο τους.

Τέλος πάντων, η Χρουσαλά μέσα από το προφίλ της στο Facebook ζητά από όλους να σταματήσουν να ασχολούνται με το θέμα αυτό, διότι βλάπτει ηθικά την ίδια και τον σύζυγό της. Κι επειδή σε βλέπω λίγο πριν το βούρκωμα, πάρε ολόκληρο το μήνυμα της Μαριέττας και μετά πήγαινε σε μία γωνία (να μη σε βλέπω κιόλας) να τα μπήξεις, που όλος ο άτιμος ο κόσμος έπεσε πάνω τους να τους κατασπαράξει. «Τις τελευταίες ημέρες η οικογένειά μου και εγώ παρακολουθούμε με οδυνηρή έκπληξη μια σειρά από δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και πολλές φορές βρίσκονται μέσα στα όρια της συκοφαντίας. Θα παρακαλούσα θερμά να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που έχει βλάψει ηθικά εμένα και τον σύζυγό μου».