Το οικογενειακό δράμα της Ακρίτα!

01.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα «μυστικό» οικογενειακό δράμα ζούσε τους τελευταίους μήνες η Έλενα Ακρίτα, προσπαθώντας να το κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα και αντιμετωπίζοντας το μόνη της. Ο αγαπημένος της ξάδερφος, Κωνσταντίνος Γιαβάσογλου έφυγε πριν λίγες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα «μυστικό» οικογενειακό δράμα ζούσε τους τελευταίους μήνες η Έλενα Ακρίτα, προσπαθώντας να το κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα και αντιμετωπίζοντας το μόνη της. Ο αγαπημένος της ξάδερφος, Κωνσταντίνος Γιαβάσογλου έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, αφού για 20 ολόκληρους μήνες έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Και η Ακρίτα βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό του.

Εξάλλου, οι δυο τους εκτός από ξαδέλφια ήταν και στενοί συνεργάτες, αφού εκείνος ως οικονομολόγος είχε αναλάβει την οργάνωση του γραφείου της Ακρίτα, συνεργάζονταν για τα «Μυστικά της Εδέμ» και ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόταν περισσότερο απ’ όλους. Ο θάνατος του συνέτριψε τη γνωστή σεναριογράφο, η οποία από τη μία είχε να αντιμετωπίσει την απώλεια και από την άλλη να γράψει τα τελευταία επεισόδια για τη φετινή σεζόν της φεγγαροπαρέας.

Και ίσως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το φινάλε της σειράς ήταν εντελώς δραματικό με τους φαν της σειράς να ρίχνουν πολύ κλάμα. Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν στα μέσα Αυγούστου, οπότε η Ακρίτα έχει κάποιες μέρες δικές της να ξεκουραστεί και να θρηνήσει με τον τρόπο της τον χαμό του ξαδελφού της, με τον οποίο (εκτός των άλλων) μεγάλωσαν μαζί και τον είχε σαν τον μικρό της αδελφό.